Prva paleta za segrevanje kompozitov!

415
Prva paleta za segrevanje kompozitov!

Podjetje MPF predstavlja prvo paleto za segrevanje kompozitov. Ta edinstvena inovacija je namenjena doseganju konsistence kompozita, ki zobotehniku olajša izdelavo tako majhnih prenov kot tistih z dolgimi loki. Posebej dobrodošlo je to v mešanih primerih, ko je potrebno prenovo veliko prilagajati dlesni. Ohišje palete je izdelano iz polikarbonatnega materiala imenovanega "Makrolon", ki ima stabilne UV vrednosti in preprečuje, da bi kompozit na pladnju polimeriziral zaradi neposredne UV svetlobe. Dodatno se lahko pokrov palete spusti na poljubno višino in tako v različnih stopnjah odprtosti preprečuje neposredno svetlobo iz laboratorija.

 

Steklena plošča palete se segreva z vezjem, ki je pritrjeno na njeno dno in s plastičnim vmesnikom povezano z elektroniko v ohišju palete. Steklena plošča je debela 6 mm in tako odporna na lome, do katerih bi lahko prišlo zaradi sprememb v temperaturi.
Paleta se vklopi in izklopi z gumbom, ki je pri odprti paleti zgoraj desno. S kratkim pritiskom na isti gumb se na LCD zaslonu enostavno spremeni prikaz temperature iz Celzija v Fahrenheit in obratno. Če gumb Vklop/Izklop držite pritisnjen 3 sekunde, se paleta izklopi.
LCD zaslon prikazuje trenutno temperaturo steklene plošče v stopinjah Celzija ali Fahrenheita. Le-to lahko z gumboma +| - zvišate ali znižate. Ko je izbrana želena temperatura, bo paleta potrebovala nekaj minut, da se segreje na želeno temperaturo.
Paleti je priloženo strgalo za varno čiščenje ostankov kompozitov s steklene plošče, ki ne pušča prask. Ko s strgalom s stekla odstranite ostanke, lahko stekleno površino obrišete in očistite s čisto papirnato brisačo in alkoholom.
Če paleta ostane pomotoma vklopljena, se po 5 urah samodejno izklopi.

Podobne objave

MPF Optimum

MPF Optimum

The Optimum™ range of brushes and instruments, designed by Nondas Vlachopoulos, is a revolution in the dental ceramic brush industry. Its balanced,...

1901
MPF – Vse, kar potrebujete, je v enem paketu!

MPF – Vse, kar potrebujete, je v enem paketu!

Najnovejši izvijači MPF so združeni v paket in tako uporabni za vse danes najbolj uporabljane navojne glave na tržišču zobnih vsadkov. Ergonomski ročaj je narejen iz aluminija in za potrebe enostavnega razpoznavanja so izvijači označeni z 8...

860
NOVO MEŠANE KONICE ČOPIČEV MPF

NOVO MEŠANE KONICE ČOPIČEV MPF

Podjetje MPF je v postopku patentne prijave (A.N.: CY202200003) imelo idejo ustvariti konico čopiča, ki bo sestavljena iz sintetičnih ščetin (70 %) in las Kolinsky (30 %) ter bo med ščetinami imela poseben material, ki deluje kot vpojna lastnost...

1682

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.