Predstavljamo izdelke Wassermann!

470
Predstavljamo izdelke Wassermann!

Quality made in Hamburg · GERMANY
Wassermann je podjetje, ki načrtuje in proizvaja visokokakovostne tehnične naprave v Nemčiji. Glavni uporabniki teh naprav so zobni laboratoriji, zobozdravstvene klinike in različna industrijska območja po vsem svetu.

Zakaj izdelki Wassermann?
Izdelki Wassermann so izdelani iz visokokakovostnih materialov, delež uporabljene plastike pa je minimalen. Te naprave so znane po svoji priročnosti za vsakodnevno uporabo, funkcionalnosti in dolgi življenjski dobi.


Laboratorijski aparati

Enostavno, varno, prihrani čas: Z motoriziranim ročnikom HSM-40/V&H Perfecta 300 imate prvovrstno večnamensko orodje za obdelavo vseh materialov, ki jih lahko najdete v laboratoriju – od plastike do cirkonija.

  • HSM-40 / W&H Perfecta 300 Handpiece Kit w knee controll

Parni čista
Popoln za uporabo v omejenem prostoru

  • Wasi-Steam Classic II

Vibratorji
Močni vibratorji KV-26 in K-16 so zasnovani za evakuacijo zračnih žepov in za popolno kompresijo materiala.

  • KV-26
  • KV-26 plus
  • KV-16

Vakuumski mešalci

Visoko zmogljiva vakuumska črpalka, ki ne zahteva vzdrževanja in regulacija hitrosti mešalnika, naredi Wamix primeren za vse vrste malt, vgradnih mas in silikona.

  • Wamix-Touch Injector
  • Wamix-Touch

Sesalna tehnologija
Čisto rešitev za optimalen rad.

  • Absaug-Box Compact III

Motor za poliranje
Vzdržljivost in izkušnje za kovine in plastiko: Če iščete kompakten, močan in posebej robusten polirni motor, ne morete iti mimo Wassermann WSM-2.

  • WSM-2 – 500 Watt – 1.500/ 3.000 min

 ↓ BROŠURA ↓

Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

POWER steamer 1 – Premišljeno čiščenje s paro

POWER steamer 1 – Premišljeno čiščenje s paro

Parni čistilnik z ročnim polnjenjem Novi, zmogljivi parni čistilnik POWER steamer 1 pomeni nove standarde pri zanesljivosti in vzdržljivosti in navdušuje z izjemno učinkovitostjo čiščenja. Tipično umazanijo odstrani enostavno in učinkovito....

1505
Wamix-Touch daje popolne rezultate brez mehurčkov

Wamix-Touch daje popolne rezultate brez mehurčkov

Wamix-Touch: Z visokozmogljivo podtlačno črpalko in nastavljivimi hitrostmi je ta klasični mešalnik zelo primeren za pripravo vseh vrst mavca, polnil in silikonov. Črpalka ne potrebuje vzdrževanja in lahko deluje na treh stopnjah podtlaka. S samo...

455
Renfert aparati

Renfert aparati

Twister Evolution - naprava, ki ne pozna kompromisa - Intuitivno programiranje ter enostavno vzdrževanje in rokovanje naredijo, da je naprava prijeten partner pri delu, tako v laboratoriju kot tudi v ordinaciji. Zaradi velike hitrosti motorja...

2438

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.