Planmeca zobozdravstvene enote – ustvarjene za boljšo oskrbo pacientov

479
Planmeca zobozdravstvene enote – ustvarjene za boljšo oskrbo pacientov

Planmeca inteligentne in vsestranske zobozdravstvene enote so popolna izbira za vsako kliniko. Njihova elegantna skandinavska zasnova ne samo da ugaja očem, temveč tudi izboljšuje ergonomijo in naredi zdravljenja udobnejša za paciente. Polne funkcij in zmogljivosti, zobozdravstvene enote nudijo najboljšo uporabniško izkušnjo, ki je danes na voljo v svetu.

Brezhiben nadzor okužb
Planmeca sistem za čiščenje sesalne cevi je preprost in zelo zanesljiv način za zagotavljanje varnega okolja za zdravljenje in pravilno delovanje sesalnega sistema zobozdravstvene enote.

Optimalno udobje pacienta
Planmeca zobozdravstvene enote so zasnovane z mislijo na ultimativno udobje pacienta. Pomemben del pozitivne izkušnje v zobozdravstveni kliniki je, da se pacienti počutijo sproščene in oskrbljene. Zobozdravstvena enota igra ključno vlogo pri tem, saj je osrednji del zdravljenj in gradnje zaupanja.

Nudijo dve možnosti oblazinjenja za zobozdravstvene enote, Comfy™ in Ultra Relax™. Obe sta na voljo v širokem naboru barv in nudita odlično udobje pacienta.

Ultra Relax™ - Izdelan iz izjemno vzdržljivega umetnega usnja in visokoelastične spominske pene, se oblazinjenje Ultra Relax™ popolnoma prilagodi obliki telesa pacienta – omogoča jim, da ostanejo sproščeni tudi med najdaljšimi seansami zdravljenja.

Comfy™ - Oblazinjenje Comfy™ je narejeno iz vzdržljivega umetnega usnja. Njegova tanka oblika olajša uporabnikom dostop do območja zdravljenja, medtem ko njegova brezšivna zasnova zagotavlja enostavno vzdrževanje in izboljšan nadzor okužb.

Izjemna ergonomija
Stol s stranskim dvigom in majhno podlago za pljuvalnik pri zobnih enotah zagotavljata maksimalno prostornost za noge tako zobozdravnikom kot asistentom – omogoča celotni ekipi, da se čim bolj približa pacientu. Ozek naslon za hrbet dodatno podpira optimalno ergonomijo zobne enote z zagotavljanjem odličnega dostopa do ustne votline.

Delovni položaj po vaši izbiri – popolna prilagodljivost:

 • Idealno za dvo- in štiriročno zobozdravstvo
 • Prilagaja se vsem položajem med 7. in 3. uro
 • Omogoča delo v sedečem ali stoječem položaju

Uravnotežene roke instrumentov
Vse zobne enote Planmeca imajo ergonomsko uravnotežene roke instrumentov. Roke s srednjim upogibom prispevajo h kratki aktivacijski poti za instrumente – kar zmanjšuje obremenitev ramen. Asimetrična namestitev cevi instrumenta in uravnotežena roka preprečujeta, da bi se cev zataknila za roko med stranskimi premiki, kar zagotavlja popoln dostop do ustne votline. Uravnoteženje lahko prilagodite svojim željam.

Popolnoma prilagodljiva in napredna tehnologija
Planmeca je prvi proizvajalec, ki je ponudil povezavo med zobnimi enotami in programsko opremo. Za izboljšano učinkovitost je mogoče vse njihove digitalne zobne enote enostavno povezati v omrežje preko programske opreme za upravljanje klinik Planmeca Romexis®. Na voljo je več storitev za zagotavljanje kakovosti in oddaljeno vzdrževanje za vse uporabnike.


Izberite svojega najboljšega sopotnika. Katera zobna enota je prava za vas?

Planmeca Compact™ i5 - Elegantna in prefinjena, Planmeca Compact™ i5 predstavlja zadnji korak v evoluciji zobnih enot. Z združevanjem revolucionarne tehnologije z razkošnim dizajnom zadovoljuje tudi najzahtevnejše potrebe. To je zobna enota, o kateri vsi sanjajo.

 • OP uravnotežena orodja, konzolna roka 520 mm
 • Napredno čiščenje sesanja
 • Izbirni vlažni sesalni sistem
 • Nastavljiva sesalna roka z držalom Flexy
 • Operativna luč Planmeca Solanna
 • Oblazinjenje Planmeca Compact Comfy
 • Ovalno naslonjalo za glavo, Comfy

Ponudba za Compact i5


Planmeca Compact™ i Classic - Sodobna klasika v zobozdravstvu − funkcionalna izbira, ki nudi vse funkcije, potrebne za gladko in udobno delovno okolje.

 • OP uravnotežena orodja, konzolna roka 520 mm
 • Vlažni sesalni sistem
 • Nastavljiva sesalna roka
 • Operativna luč Planmeca Solanna
 • Oblazinjenje Planmeca Compact Comfy
 • Ovalno naslonjalo za glavo, Comfy

Ponudba za Compact i Classic


Planmeca Compact™ i3 - Najmanjša enota, pravi prihranek prostora, ki omogoča delo zobozdravstvenim strokovnjakom, tako desničarjem kot levičarjem, udobno v katerem koli položaju.

 • OP uravnotežena orodja, konzolna roka 520 mm
 • Vlažni sesalni sistem in sesalna roka z držalom Flexy
 • Operativna luč Planmeca Solanna
 • Oblazinjenje Planmeca Compact Comfy
 • Ovalno naslonjalo za glavo, Comfy

Ponudba za Compact i3

Podobne objave

Planmeca in BWT sta začela sodelovati pri ustvarjanju rešitev za obdelavo vode za zobne ambulante

Planmeca in BWT sta začela sodelovati pri ustvarjanju rešitev za obdelavo vode za zobne ambulante

Planmeca x BWT Clean Water Systems so rezultat sodelovanja med dvema mednarodno priznanima blagovnima znamkama – združujejo zobozdravstveno opremo Planmeca in strokovno znanje BWT na področju obdelave vode. Osredotočeni so na zagotavljanje...

574
 AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Švicarski izdelek znamke AIRFLOW®, razvit v raziskovalnem centru EMS z več kot 100.000 urami tehničnih in kliničnih testiranj v sodelovanju z vodilnimi zobozdravniki po vsem svetu. AIRFLOW® Prophylaxis Master je...

955

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.