Planmeca in BWT sta začela sodelovati pri ustvarjanju rešitev za obdelavo vode za zobne ambulante

340
Planmeca in BWT sta začela sodelovati pri ustvarjanju rešitev za obdelavo vode za zobne ambulante

Planmeca x BWT Clean Water Systems sta rezultat sodelovanja med dvema mednarodno priznanima blagovnima znamkama – združujejo zobozdravstveno opremo Planmeca in strokovno znanje BWT na področju obdelave vode. Osredotočeni so na zagotavljanje optimalnih in zanesljivih rešitev za obdelavo vode za zobne ambulante po vsem svetu. Rešitve so zasnovane za ambulante vseh velikosti in zagotavljajo, da je čista voda vedno na voljo za zobne enote in avtoklave.

Zakaj je potrebna čista voda
Čista voda podpira varnost osebja v ambulanti in pomaga zagotoviti okolje brez tveganj za paciente. Čista voda je potrebna tudi za pravilno delovanje vaše zobne enote, avtoklavov in druge zobozdravstvene opreme. Sistemi Planmeca x BWT Clean Water Systems zagotavljajo optimalno kakovost vode za različne potrebe uporabnikov.

Kaj je Planmeca Patrol™ by BWT
Voda je bistvena – tudi za zobozdravstvene enote. Uporablja se za hlajenje inštrumentov, izpiranje sklede, omogoča pacientom izpiranje in zagotavlja pravilno delovanje sesalnega sistema. Voda pa lahko vsebuje minerale, ki povzročajo trdoto, in druge delce, ki niso ugodni za pravilno delovanje zobne enote. Planmeca Patrol™ by BWT vključuje napredni štirislojni filtrirni sistem in ionski izmenjevalec za odstranjevanje in zmanjšanje ne željenih elementov v vodi, ki vstopa v zobno enoto. Na ta način na enostaven način zagotavlja pravilno delovanje zobne enote.

Filtrirni sistem Planmeca Patrol by BWT je nameščen znotraj zobne enote, kar odpravlja potrebo po zunanjih filtrih ter njihovi namestitvi in vzdrževanju. Menjava filtra je vključena v normalni letni vzdrževalni postopek zobne enote, v primeru pogostejše potrebe po menjavi pa jo lahko samostojno izvede zobozdravstvena ekipa.

Planmeca Patrol™ by BWT

 • Filtrirni sistem za vodo, nameščen znotraj vaše zobozdravstvene enote
 • Zunanji filtri niso potrebni
 • Preprečuje nastanek vodnega kamna
 • Izboljša vonj in okus vode
 • Zagotavlja pravilno delovanje vaše zobozdravstvene enote in instrumentov
 • Manj izpadov delovanja
 • Izognite se nepričakovanim servisnim klicem

 

Kako sistem deluje
Filtri za delce (25 μm) odstranijo pesek, rjo in celo najmanjše delce, preprečujejo zamašitev majhnih vodnih kanalov znotraj zobozdravstvene enote, instrumentov in ročnih kosov.
Aktivni ogljeni filter odstranjuje organske snovi, izboljšuje vonj in okus vode.
Visoko učinkovit ionski izmenjevalec prilagaja trdoto vode, medtem ko uravnava njeno mineralno vsebino. To ustvarja dolgoročne koristi za uporabo instrumentov in preprečuje kapljanje instrumentov.

Razkužena voda za zobne ambulante
Sistemi Desinfekton X in Desinfekton S proizvajajo edinstveno razkužilno tekočino za zagotavljanje optimalne kakovosti vode za zobne enote in drugo opremo v ambulanti. Sistemi ščitijo pred biofilmom, legionelo in nabiranjem bakterij.


Odpravite škodljive bakterije v vodi vaše zobne ambulante.

Sistemi Desinfekton X in Desinfekton S zagotavljajo optimalno kakovost vode za zobne enote in drugo klinično opremo. Zagotavljajo čisto vodo, ki omogoča varne tretmaje in varni delovni dan brez izpadov in nevšečnosti.

Desinfekton X

 • Za ambulante z največ 50 enotami
 • Varne rešitve brez dodanih kemikalij
 • Zanesljiv in visoko učinkovit sistem
 • Kompakten in prihranek prostora
 • Voda brez legionel in bakterij, preprečuje nastanek biofilma

 

Desinfekton S

  • Za ambulante z največ 200 enotami
  • Varne rešitve brez dodanih kemikalij
  • Zanesljiv in visoko učinkovit sistem
  • Kompakten in prihranek prostora
  • Voda brez legionel in bakterij, preprečuje nastanek biofilma

 

Podobne objave

Planmeca zobozdravstvene enote – ustvarjene za boljšo oskrbo pacientov

Planmeca zobozdravstvene enote – ustvarjene za boljšo oskrbo pacientov

Planmeca inteligentne in vsestranske zobozdravstvene enote so popolna izbira za vsako kliniko. Njihova elegantna skandinavska zasnova ne samo da ugaja očem, temveč tudi izboljšuje ergonomijo in naredi zdravljenja udobnejša za paciente. Polne...

417
Boljši nadzor pri doziranju z novim preklopnim pokrovčkom - Clearfil™ Univerzalno hitro vezivo

Boljši nadzor pri doziranju z novim preklopnim pokrovčkom - Clearfil™ Univerzalno hitro vezivo

CLEARFIL™ Universal Bond Quick. Odpiranje in nanos z eno roko. Manj občutljiv na tehniko. Manjše tveganje razlitja. CLEARFIL™ Universal Bond Quick podjetja Kuraray Noritake Dental je univerzalno vezivo s takojšnjim delovanjem. Nanesete,...

703

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.