Pet kriterijev za popolne peči – oziroma, kaj bi morala biti vaša peč

1913
Pet kriterijev  za popolne peči – oziroma, kaj bi morala biti vaša peč

Torej potrebujete novo peč? Ampak ste nesigurni kateri model? Kaj morate upoštevati pri nakupu nove peči? Osnovni kriteriji so določeni. Izbira je velika. Sprejemanje odločitve je težka. Ampak to ni potrebno. Naslednjih pet vidikov bo olajšalo vašo izbiro - prihranili boste čas, skrb in delo.
 

1. Lastnosti pečenja in kvaliteta pečenja

Najpomembnejši vidiki, ki jih treba upoštevati pri peči, je način vpliva na lastnosti strjevanja in kakovost keramike. Temperatura v peči mora biti enakomerno porazdeljena, zato je potrebno, da bo peč opremljena s high-tech žarilno tehnologijo, ta pomaga enakomerno širiti toploto po celotni komori. Poleg tega, avtomatska kalibracija temperature na različnih ravneh zagotovi točno proženje visokih in nizkih taljenj keramike. To so idealni pogoji za doseganje najboljših možnih rezultatov v peki keramike.

 

2. Infrardeča - senzor za uspešne rezultate

Ali se tudi vi, tako kot mnogi izmed vaših sodelavcev, bojite, da bi pomanjkanje procesne zanesljivosti v postopkih škodovalo doslednosti in kakovosti, ki jo ponujamo? V tem primeru je v peč vgrajena infrardeča tehnologija, breskrbna rešitev. To povečuje zanesljivost procesa in pospešuje proces pečenja, s čimer se povečuje učinkovitost. Tovrstna tehnologija vam bo omogočila, da bi dosegli boljše in hitrejše rezultate izgorevanja kot z običajnimi pečmi. In najboljše od vsega je , da lahko pričakujete rezultate visoke kakovosti zgorevanja.

 

3. Ravnanje - tako lahko, kot je le mogoče

Je peč, ki ste jo uporabljali težko obvladljiva in težka za upravljanje? Zato morate poiskati enostavnejši način za uporabo peči. Priporočamo vam, da poiščete peč z velikim, premičnim barvnim zaslonom na dotik, ki vam bo omogočil, da peč deluje brez presenečenj.

 

4. Uporabni dodatki - poenostavitev delovnega procesa

Iščete peč, ki bi olajšala vaše delo? Obstajajo peči na trgu, ki vam ponujajo veliko prilagodljivost in visoko svobodo. Morda boste želeli, da pogledate peči, ki imajo funkcijo varčevanja z energijo. Nekatere peči samodejno preklopijo v način pripravljenosti, da prihranite do 40% energije. Vse, kar morate storiti je, da pritisnete gumb in ste na vaši poti k varčevanju z električno energijo in učinkovito in odgovorno uporabo drugih virov. Najboljše od tega je, da boste zaščitili okolje in istočasno zmanjšali vaš račun za električno energijo. Vgrajen prostoročni telefonski sistem je še ena koristna funkcija. To vam omogoča, da bi razpravljali o zadevi, ki jo delate neposredno s svojim zobozdravnikom, ne da bi se morali odmakniti od delovne mize. Vaše roke ostanejo proste, kar vam omogoča, da nadaljujete s plastenjem keramike brez prekinitve in brez izsušitve materijala.

 

5.Določanje barve- ne prepuščajte ničesar naključju

Ali vam je določitev odtenka, kdaj povzročala glavobol? Ali ste včasih imeli občutek, da je določitev odtenka z običajnimi barvnim ključem, ni vedno 100% točna? Tukaj je rešitev. Nekateri modeli peči lahko dejansko pomagajo pri postopku izbire odtenka. Kako to deluje? To je zelo preprosto. Vaš zobozdravnik posname fotografijo izbranih odtenkov na naravnih zobeh s pametnim telefonom in jo pošlje v laboratorij. To je še posebej uporabno, ko so zobozdravstvena ordinacija in laboratorij precej daleč narazen in pacient ne bo mogel iti v laboratorij, da bi se mu določila barva zob. Programska oprema peči nato določi končno barvo zob, ki se nato reproducira v keramiko. Sistem digitalne analize barv dela za vas in zmanjšuje tveganje vašega dela za ponovitev.

 

Zaključek:

Popolna peč za vas, je tista, ki izpolnjuje vse vaše potrebe. Sedaj lahko vprašate, kako boste financirali popolno peč? Vendar ni treba skrbeti za to! Ni potrebna izbira najbolj prefinjenega modela. Odlične peči so na voljo v različnih kategorijah. Poskusite ugotoviti možnosti, ki so idealne za vas, ceno ki si jo lahko privoščite in ste jo pripravljeni plačati. Ugotovite, kaj res potrebujete. Najpomembnejše je, da poskrbite, da boste dobili dobre rezultate zgorevanja. Drugače, naj vas vodi dobra presoja.


Povzetek po članku Ivoclar Vivadent.

 

Podobne objave

Programat P310 G2 - Najbolj varčna naprava Programat ® vseh časov

Programat P310 G2 - Najbolj varčna naprava Programat ® vseh časov

Programat P310 G2 v svoji kompaktni obliki združuje bistvene lastnosti peči in je tako najboljša izbira  za vsakdanje delo v laboratoriju. Peč je opremljena s številnimi programi Ivoclar Vivadent, ki so usklajeni z materiali, kot so IPS...

1075
Programat P710, vrhunska peč, ki navdušuje z inovativno tehnologijo!

Programat P710, vrhunska peč, ki navdušuje z inovativno tehnologijo!

Programat P710 G2 je vrhunska peč iz družine Programat, ki uporabnike navdušuje s svojo inovativno tehnologijo in izvirno obliko. Peč je opremljena z inteligentno infrardečo tehnologijo Programat in tako zagotavlja še večjo zanesljivost obdelave....

817

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.