ODKRIJTE Bien-Air Dental, ki postavlja vedno lestvico višje

1759
ODKRIJTE Bien-Air Dental, ki postavlja vedno lestvico višje

ODKRIJTE Bien-Air Dental, ki postavlja vedno lestvico višje
 

Bien-Air Medical Technologies razvija, proizvaja in trži instrumente, naprave in sisteme v različnih zobnih in kirurških specializacijah. Podjetje upravlja osem hčerinskih družb iz sedeža podjetja Bienne v Švici.

Izdelava najboljših instrumentov/naprav, kot so mikromotorji, turbine in kolečniki, za poenostavitev dela zdravnikov in nenehno izboljšujejo udobja pacientov. To je bila misija podjetja Bien-Air od ustanovitve leta 1959.
 


Bien-Air je leta 1959 ustanovil David Mosimann, da bi razvil medicinske instrumente, ki bi izboljšali delo zdravnikov. Podjetje je leta 1965 razvilo prvi zobni vrtalni stroj z zračno turbino in prvo električno zobozdravstveno vrtanje leta 1970.



Neskončne inovacije - Bien-Air 

Bien-Air Dental je družinsko podjetje s sedežem v Bielu v Švici in je del skupine Bien-Air Medical Technologies.

Švicarsko podjetje je proizvajalec zobozdravstvenih instrumentov in je vodilni svetovni proizvajalec že več kot 50 let.

Ergonomija, natančnost in zanesljivost so jedro razvoja vsakega novega izdelka v podjetju. Vsakodnevno posvečajo pozornost razvoju in strokovnjaki Bien-Air so pripravili številne inovacije, ki prav vsakič postavijo lestvico višje. Resnična kultura odličnosti, ki se odlično ujema s tradicijo izdelkov Swiss-Made iz priznane doline Watch.

Njihova obljuba za prihodnost je, da bodo še naprej inovirali, ponudili najnaprednejše in najbolj zanesljive zobozdravstvene instrumente, ter spodbuja  vaše delo, vsak dan, celi dan. Za udobje vas in vaših pacientov.


 

ŠVICARSKA KAKOVOST

Z njo skrbijo, da bo zadovoljila potrebe svojih strank, si prizadevala za doseganje vedno večje zanesljivosti. Sodobne tehnike obdelave in stroge kontrole na vsaki stopnji izdelave in montaže, so ključ do izdelkov brezhibne kakovosti. Te so bile dane na trg s pomočjo mednarodne distribucijske mreže. Vodstvo je podprlo in z visoko usposobljenim osebjem uporabilo to strogo politiko za vse svoje storitve. Rezultati so bili kmalu vidni. Bien-Air SA je sedaj certificiran v skladu s standardi ISO 13485 in direktivo EGS 93/42.
 


 

Šest desetletij blaginje

Da bi zadovoljili naraščajoče povpraševanje, Bien-Air postopoma širi svojo paleto izdelkov. Po zobozdravstvenih instrumentih in laboratorijskih napravah, mikroindustriji ENT in v zadnjem času implantologiji, kar so nova področja dejavnosti, v katerih prevladujejo zanesljivost in varnost. Za izvajanje te korporacijske politike je bila leta 1974 na Saignelégierju v kantonu Jura odprta nova proizvodna. Leta 1987 se je matična družba preselila v novo dobro razvito, prostorno in klimatizirano zgradbo. Leto 1998 je zaznamovana novo faza z razširitvijo stavb v Biennu in Saignelégierju. Te reorganizacije omogočajo optimizacijo notranjih tokov. Novi prostori so prinesli udobje in večjo učinkovitost dinamičnemu podjetju, ki je leta 2019 praznovalo 60. obletnico.

Podobne objave

MCX LED mikromotor  - Najmanjši med velikimi

MCX LED mikromotor - Najmanjši med velikimi

Do 40% krajši in 33% lažji. Z nastavljivim LED svetilom je najmanjši in najlažji brezkrtačni mikromotor, ki ga je kadarkoli izdelalo podjetje Bien-Air.

1792
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2754

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.