NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

1590
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Celotna paleta se je razširila na 6 barv, kar zobnim laboratorijem in ordinacijam omogoča izdelavo osnove proteze, ki se natančno ujema s pacientovimi dlesnimi in daje naravni videz.

Nextdent napoveduje izid novega materiala za 3D tisk NextDent Ortho Flex in razkriva tudi Classic Pink - nov odtenek za NextDent Denture 3D+. S temi novostmi postaja Nextdent ponudnik z največjo paleto barv za osnove protez.

NextDent Denture 3D+ je biološko skladen material razreda IIa, odobren s strani FDA in certificiran medicinski pripomoček za Evropo. To je prava izbira!


NextDent Denture 3D+
Natisnite osnovo proteze

NextDent Denture 3D+ je biološko skladen material razreda IIa primeren za tiskanje vseh vrst osnov snemljivih protez.

Ta material ima odlične mehanske lastnosti in je primerljiv z običajnimi materiali za osnove protez. Na voljo je naslednjih odtenkih rožnate: temna, svetla, opačna (neprosojna), rdeča, prosojna in nov odtenek klasična (Classic Pink).


NextDent Ortho Flex
Prosojni material za 3D tisk opornic in aparatov

NextDent Ortho Flex je prosojen biološko skladen material razreda IIa, razvit za 3D tisk zobnih opornic in aparatov. Zaradi usklajenosti vizualnega učinka in mehanskih lastnosti ter odlične kakovosti tiska z dolgotrajno stabilnostjo je ta material odlična rešitev za lastno proizvodnjo zobnih opornic in aparatov.

Material se odlikuje s čistim in prozornim izgledom. NextDent Ortho Flex je zelo odporen na zlome in nudi popolno natančnost in visoko stopnjo prožnosti.

Podobne objave

Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Hiter tehnološki napredek je vzrok, da se svet spreminja hitreje kot kdajkoli prej. Eno najbolj dinamičnih področij je 3D tiskanje. NextDent, ki se je razvijals 3D Systems-om, je vodilen v tej vznemirljivi novi 3D tiskani inovaciji.

2240
3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast).

4842
Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Ta majhen tiskalnik s tehnologijo LCD zagotavlja popoln delovni postopek, ki vključuje tudi naš nov sistem NextDent Wash & Cure za naknadno obdelavo. Ta zanesljiv delovni postopek ponuja enostavno uporabniško rešitev za 3D-tiskanje z...

1614

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.