Nov in samo-adheziven – Univerzalni smolnati cement 3M Relyx

1400
Nov in samo-adheziven – Univerzalni smolnati cement 3M Relyx

3M™ RelyX™ Universal Resin Cement je dvojno strjujoč smolnati cement za praktično vse samo-adhezivne in - ob uporabi z lepilom 3M™ Scotchbond™ Universal Plus – adhezivne primere za smolnati cement z dvojnim strjevanjem.
Na voljo je z revolucionarno brizgo 3M™ RelyX™ Universal Automix in v štirih barvno obstojnih, fluorescenčnih odtenkih. Ostale prednosti vključujejo enostavno čiščenje odvečnega materiala, odlično trdnost vezi pri samostrjevanju in strjevanju s svetlobo ter skoraj odsotnost pooperativne občutljivosti.

RelyX Universal Resin Cement pri samostojni uporabi zagotavlja odlično samo-adhezivnost za cirkonij, kovino in sklenino ter vrhunsko trdnost samo-adhezivne vezi na dentin. Večino primerov je mogoče obdelati brez adheziva ali temeljnega premaza. V kombinaciji z lepilom Scotchbond Universal Plus Adhesive omogoča lepljenje na keramično steklo in povečano trdnost vezi na vse podlage ter se uporablja v primerih, ki zahtevajo največjo trdnost vezi.


How to self adhesive cementation

Lepilo Scotchbond Universal Plus temelji na lepilu Scotchbond Universal. Primerno je kot lepilo pri samojedkanju, izbirnem (selektivnem) in celovitem (totalnem) jedkanju, pri neposrednih in posrednih prenovah. Po radiopačnosti je kot dentin, kar zmanjšuje tveganje napačnih diagnoz sekundarne zobne gnilobe, robnih vrzeli ali lukenj. Je tudi univerzalni temeljni premaz za vse materiale, ki se uporabljajo pri prenovah. 
Smolnati cement RelyX Universal in lepilo Scotchbond Universal Plus tvorita pravi dvokomponentni sistem. Dve komponenti, ki naredita vse, pomenita manj izdelkov na zalogi, manj možnosti napak, manj stresa, več prihrankov in jasne, standardizirane postopke.

 

  • Higienska samotesnilna brizga, ki zmanjšuje količino odpadne plastike in cementa
  • Enostavno čiščenje odvečnega materiala
  • Vrhunska samo-adhezivna trdnost vezi z dentinom
  • Visoka estetika s štirimi fluorescenčnimi odtenki
IZPOLNITE OBRAZEC
↓ Brošuro lahko prenesete tako, da izpolnite obrazecti ↓ 

  Obrazec za prenos brošure

Podobne objave

RelyX Fiber Post kompozitni zatički okrepljeni s steklenimi vlakni

RelyX Fiber Post kompozitni zatički okrepljeni s steklenimi vlakni

RelyX Fiber Post 3M ESPE ni samo zatiček. To je popoln sistem, zasnovan za doseganje odličnih rezultatov. Povečana odpornost proti utrujenosti v primerjavi z mnogimi drugimi vodilnimi zatički.

2765
3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Polietrski materiali za odtiskovanje

3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Polietrski materiali za odtiskovanje

Novi polietrski materiali za odtiskovanje Monophase in Soft Monophase v svetlejših barvah vam omogočajo večjo berljivost, hkrati pa ohranjajo tradicionalne natančnosti polietrskih materialov, z mehkejšo različico Soft. Vaši pacienti bodo...

2372
Klinični primer: Prenove II. razreda s polnili 3M Filtek™ Supreme Flowable in 3M™ Filtek™ One Bulk Fill.

Klinični primer: Prenove II. razreda s polnili 3M Filtek™ Supreme Flowable in 3M™ Filtek™ One Bulk Fill.

Pacient je imel neuspešno amalgamsko prenovo, ki je pustila odprte robove, zabarvanje in ponavljajočo se zobno gnilobo. Pacient se je pritoževal, da ga pri mrzli hrani in pijači ter grizenju ta zob boli. Načrtovali smo zdravljenje z neposrednim...

708

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.