NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

3367
NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

3D tisk je eno najbolj razvojno, dinamičnih področij. NextDent se je povezal s TNO Dodajalno proizvodnjo Eindhoven in ustvaril pomemben napredek na področju 3D tiska, ki s svojo inovativnostjo pomembno zaznamuje področje zobne tehnike in zobozdravstvene industrije.
 

Zagotovo ste seznanjeni z neomejenimi možnostmi, ki jih ponujajo tehnologije 3D tiska v industriji. Dobra novica pri tem je, da bodo zahvaljujoč NextdDent-ovim CE certifikatom in biokompatibilnim materialom tudi strokovnjaki na področju zobozdravstva, imeli še več koristi od 3D tehnologij, pri razvoju stroke. Ustrezni materiali NextDent, omogočajo tiskanje vseh potrebnih medicinskih pripomočkov, ki se uporabljajo v zobozdravstvu (npr.modeli, začasne prevleke, mostički,...). Ob tem se ponudba izdelkov, ki jih je mogoče narediti s 3D tiskom, neprestano širi, saj NextDent dodaja v svojo ponudbo nove materiale, za zobno tehniko, zobozdravstvo.
 

Svet se spreminja hitreje, kot kdajkoli prej, v kar nas usmerja hiter tehnološki napredek. Eno izmed najbolj dinamičnih tehnoloških področij, je 3D tisk. NextDent se je povezal s TNO Dodajalno proizvodnjo v Eindhovnu, z vizijo, ustvariti napredno, inovativno tehnologijo 3D tiskanja, na področju zobne tehnike in zobozdravstva.
 

Torej, zakaj je NextDent edinstven, drugačen?

V svoji ponudbi izdelkov ponuja materiale za 3D tisk, ki so biokompatibilni in CE-certificirani. Posledično se širi spekter izdelave izdelkov narejenih s 3D tiskom v zobozdravstvu. NextDent-ovi materiali so razvrščeni v skladu z direktivo o medicinskih pripomočkih 93/42 / EGS. Njihovi materiali so v različnih barvah, odvisno od uporabe in želje njihovih strank.

Neskončne možnosti - NextDent ponuja neomejene možnosti napredka vodjem laboratorijev, zobnim tehnikom in zobozdravnikom vseh specializacij. Poslanstvo NextDent-a je, da vam kot strokovni partner pomaga, v fazi preoblikovanja zobne prakse iz tehnološko nizke, tradicionalne delovne prakse, v visoko-tehnološki zobozdravstveni oddelek, z uvedbo naj naprednejše tehnologije, 3D tiska. NextDent je osredotočen na rešitve po meri.


 

NextDent je združil moči s TNO Dodajalno proizvodnjo v Eindhovnu, v konzorcij PENROSE. Namen združitve je: sodelovati v raziskavah in na področju razvoju 3D tiska, vključno z razvojem novih zobozdravstvenih materialov in tehnologij, iz področja 3D tiska v zobozdravstvu. Cilj konzorcija je, postati vodilni na področju razvoja, inovacij materalov in tehnologij 3D tiska, v zobozdravstvu.

NextDent –ove inovacije omogočajo strokovnjakom na področju zobozdravstva, da je njihovo delo enostavnejše, natančnejše in zaradi novih tehnoloških postopkov, cenovno ugodnejše. Dodatna vrednost, prednost uporabe 3D tiska je, da je to prijazna tehnologija, ki skrbi za minimalne izgube materialov oziroma odpada.
 

NextDent-ovi materiali za 3D tisk, ki se uporabljajo v zobozdravstvu so preizkušeni in biološko varni, kar omogoča uporabo materialov pri vseh pacientih, brez omejitev. Na materialih, ki jih prodaja NextDent, so bili izvedeni testi: citotoksičnosti, senzibilizacije, genotoksičnosti, zunanje in notranje iritacije.

 

Ekipa NextDent vas vabi: Gremo ekipa, natisnimo prihodnost zobne tehnike skupaj!

Podobne objave

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Skupina Cellerant Consulting Group, ki podeljuje prestižne nagrade proizvajalcem zobozdravstvene opreme, je prepoznala NextDent ™ 5100 kot inovativno tehnologijo, ki bo na novo definirala digitalno zobozdravstvo.

1480
3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast).

4842

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.