MPF izdelki

1819
MPF izdelki

Podjetje M.P.F. Brush predstavlja nov korak za keramike, ki ločujejo med kakovostmi. Nova keramična paleta je zadnja inovacija podjetja M.P.F. Brush. Paleta prihaja v črni škatli z italijanskim marmorjem, ki uporablja kapilarnost za močenje keramičnih praškov. Ta enkraten kamen (Marble) dopušča prodirati nadzorovani količini vode in tako moči najlonski delovni list, kar pomeni edinstveno močenje keramike. To ne dopušča, da bi se keramika preveč zmočila, pač pa keramiku ponuja bolj kompaktno in izvedljivo keramično mešanico. Najlonski delovni list, ki pokriva marmor, je prijaznejši do čopičev iz sobolje dlake Kolinsky, kot je čopič M.P.F. Spring Activated Kolinsky (z zamenljivo, vzmeteno konico), in omogoča, da se fina konica obdrži dalj časa.
Paleta prihaja z dvema vzdržljivima najlonskima delovnima listoma, ki ju je enostavno čistiti. Dodamo tudi plastični delovni list palete odtenkov, ki se nahaja na notranji strani prozornega plastičnega pokrova. Ta list keramiku omogoča, da z vodoodpornim flomastrom beleži odtenke, ki jih uporablja med izdelavo, in na koncu s specialnim bencinom list očisti za ponovno uporabo.

M.P.F. All Bright (visoko sijoča) diamantna pasta se uporabi, ko je bila keramična ali kompozitna površina obdelana s finimi polirnimi gumicami. Takrat naberemo majhne količine paste na krpico iz filca in pri 8000 – 12000 obratih na minuto z rahlim pritiskom dobimo visoko sijajni lesk.

Vsak kozarček vsebuje 11 gramov diamantne paste.


M.P.F. Brush Pool
 je enota za čiščenje čopiča, ki dopolnjuje M.P.F. sistem vzmetno aktiviranih čopičev. Z edinstvenim oblikovanjem so združeni posodica za vodo, spužva in zaščitna stena v eni enoti. Ko čopič očistimo v vodi, ga je treba tresti, da se znebimo odvečne količine vode na njegovi konici. To pogosto povzroča umazano delovno površino. Pri M.P.F. enoti za čiščenje čopiča se otresena odvečna voda nabira na zaščitni steni in tako ne povzroča umazanije na delovni površini.
M.P.F. Brush Pool je narejen iz zelo trpežne plastike in ga lahko brez težav umijemo ali oparimo.

M.P.F. Brush Pool je oblikovan tako, da ustreza tako levičarjem kot desničarjem med zobotehniki!

Podobne objave

Intervju z vrhunskim tehnikom in predavateljem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju z vrhunskim tehnikom in predavateljem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi ni dovolj… Teorija sama po sebi ni dovolj… Oboje je enako pomembno… Znanje je moč, medtem ko je neznanje strah." Kratek intervju s tem vrhunskim predavateljem lahko preberete v nadaljevanju teksta.

1842
MPF Optimum

MPF Optimum

The Optimum™ range of brushes and instruments, designed by Nondas Vlachopoulos, is a revolution in the dental ceramic brush industry. Its balanced,...

1905

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.