MPF – Vse, kar potrebujete, je v enem paketu!

859
MPF – Vse, kar potrebujete, je v enem paketu!

Izvijači za vsadke MPF

Najnovejši izvijači MPF so združeni v paket in tako uporabni za vse danes najbolj uporabljane navojne glave na tržišču zobnih vsadkov. Ergonomski ročaj je narejen iz aluminija in za potrebe enostavnega razpoznavanja so izvijači označeni z 8 svetlečimi barvami in številkami.
Konice izvijačev so iz jekla najvišje kakovosti in toplotno obdelane do najvišje mogoče trdote in odpornosti na obrabo in lomljenje.
V aluminijasti škatlici so takoj dosegljivi in hitro shranjeni, hkrati pa je škatlica čudovit spremljevalec tako za navdihujoče zobne tehnike kot zobozdravnike.

Izvijači za vsadke MPF:

  • Izvijači za vsadke
  • Vse, kar potrebujete, je v enem paketu!
  • 8 barv za enostavno razpoznavanje:
 1. Hexagon 0.9
2. Hexagon 0.95
3. Hexagon 1.2
4. Hexagon 1.27
5. HexagonBular T5.5
6. HexagonBular T6
7. HexagonBular Ball
8. Slot

Za naročilo izdelka kliknite tukaj.

Podobne objave

Intervju z vrhunskim tehnikom in predavateljem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju z vrhunskim tehnikom in predavateljem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi ni dovolj… Teorija sama po sebi ni dovolj… Oboje je enako pomembno… Znanje je moč, medtem ko je neznanje strah." Kratek intervju s tem vrhunskim predavateljem lahko preberete v nadaljevanju teksta.

1834
MPF Optimum

MPF Optimum

The Optimum™ range of brushes and instruments, designed by Nondas Vlachopoulos, is a revolution in the dental ceramic brush industry. Its balanced,...

1901

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.