MCX LED mikromotor - Najmanjši med velikimi

1792
MCX LED mikromotor  - Najmanjši med velikimi

Do 40% krajši in 33% lažji. Z nastavljivim LED svetilom je najmanjši in najlažji brezkrtačni mikromotor, ki ga je kadarkoli izdelalo podjetje Bien-Air. Z uporabo novih nastavkov Micro-Series dobite sklop, ki je manjši celo od turbinskega motorja, pri tem pa ima neprimerljive zmogljivosti. Zagotavlja prijem in ravnotežje, kot ju še ni bilo. Med delom nudi boljši nadzor in po delu je roka manj utrujena.
Motor ima vgrajen nadzor elektronike Smart Logic, ki moč motorja samodejno prilagaja razlikam v pritisku, kar pomeni natančno in neprekinjeno delo brez kakršnihkoli sunkov. Kroglični ležaji so naoljeni za celotno življenjsko dobo motorja, tako da MCX ne potrebuje vzdrževanja in ima jamstvo 3 leta.

Mikromotor MCX podjetja Bien-Air vam skupaj z dodatki Micro-Series ponuja sklop, ki je po velikosti podoben turbinskemu motorju, a nudi neizmerno več. Motor MCX, doživljenjsko naoljen in brez potrebe vzdrževanja, je najmanjši brezkrtačni mikromotor, ki ga je kadarkoli izdelalo podjetje Bien-Air. Združuje se z novimi nastavki Micro-Series podjetja Bien-Air in sestavlja sklop mikromotorja in nastavka, ki je po velikosti podoben turbinskemu motorju, a nudi neizmerno več. S sklopom MCX in Micro-Series dobite prijem in ravnotežje, kot ju še ni bilo.

MCX in MCX LED: brezkrtačni mikromotor, 1000 – 40.000 onm, navječji navor 2,5 Ncm. Nastavljivo LED svetilo (samo MCX LED) in vgrajeno pršenje. Razkuži se brez zaščite, doživljenjsko naoljeni kroglični ležaji se ujemajo z nastavki tipa E po ISO 3964, nastavki Micro-Series.

TECHNIČNI PODATKI:

  • Uporabnost: prenove, preventiva
  • Tip: brezkrtačni, s pršenjem
  • Razpon hitrosti: 1000 - 40.000 onm
  • Največji navor: 2,5 Ncm
  • Nadzor navora: ne
  • Teža (g): 79 gr
  • Mere: Ø 21 x 42 mm
  • Svetilo: LED z nastavljivo močjo
  • Najvišja raven glasnosti, v skladu z ISO 11498: 51 dBA
  • Razkuževanje: da
  • Kroglični ležaji: doživljenjsko naoljeni
  • Vrtljivost cevi: 0°
  • Jamstvo: 3 leta
  • Oznaka: MCX LED 1600751-001; MCX brez svetila 1600780-001

KAKO DELUJE BREZKRTAČNI MIKROMOTOR MCX?

Kot vsak drugi električni mikromotor je tudi brezkrtačni mikromotor sestavljen iz rotorja in statorja. Za razliko od krtačnega mikromotorja je tukaj rotor permanentni magnet, tuljave pa so pritrjene na stator. Mehansko preklapljanje, ki se v motorjih z ogljikovimi krtačkami dogaja med krtačkami in kolektorji, je zamenjal napreden elektronski pogon, ki ga je omogočil razvoj hitrih in zmogljivih mikroprocesorjev. Elektronski pogon ustvarja v statorju vrteče elektronsko polje, na katero se odziva permanentni magnet. 

BREZKRTAČNA TEHNOLOGIJA, NOVA RAZSEŽNOST

  • Večja moč in več navora.

Pomembna lastnost mikromotorjev podjetja Bien-Air je večja izhodna moč s stalnim navorom, kar omogoča hitro in enostavno uporabo.

  • Natančno vodenje.

Elektronski nadzor Smart Logic™ zagotavlja mikromotorjem podjetja Bien-Air vrtenje brez stopenj in tresljajev in omogoča izredno natančno zobozdravstveno delo.

  • Kompaktnost in lahkost.

Mikromotorji podjetja Bien-Air so občutno krajši in lažji od običajnih modelov. Zato imajo najboljši možen prijem in ravnotežje ter manj utrudijo roko.

  • Brez vzdrževanja.

Kroglični ležaji mikromotorjev podjetja Bien-Air so namaščeni za doživljenjsko delovanje, zato jih ni potrebno dodatno oljiti. Grajeni so tako, da prenesejo ponavljajoče se postopke razkuževanja in zadovoljujejo najvišje higienske standard.

  • Enostavno in ekonomično vzdrževanje.
  • Jamstvo 3 leta.


MICRO-SERIES. DOBRODOŠLI V NOVI RAZSEŽNOSTI.

Nova generacija nastavkov Micro-Series podjetja Bien-Air povezuje inovacije z enovito obliko, kar pomeni izboljšano moč in okretnost. Do 30 odstotkov krajši in 23 odstotkov lažji kot običajni modeli omogočajo enostaven prijem, ki zagotavlja večje delovno udobje, brez napetosti v dlani, roki in rami.

ZNIŽAN NIVO GLASNOSTI IN MANJ TRESLJAJEV.

Električni mikromotorji podjetja Bien-Air imajo za 2 stopnji nižjo raven glasnosti od motorjev z zračno turbino. To zelo zmanjša strah in nelagodje pacientov in zobozdravniku omogoča učinkovitejše delo. Tudi tresljajev je znatno manj, kar zagotavlja večjo natančnost rezov in bolj gladke zaključke.

IZPOLNITE OBRAZEC


V nadaljevanju lahko prevzamete brošuro MCX LED mikromotora, kjer bote izvedeli več o
tehniških podatkih in videli primerjavo z drugim Bien-Air mikromotorom.

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

Nekateri izdelki so nepogrešljivi, ker nas navdušujejo že 40 let, in klasični držali CA 1:1 in CA 1:5 podjetja Bien-Air sta dva takšna. Njun razvoj je neustavljiv, zavidljivi učinkovitost in trpežnost pa ju postavljata na vrh pred konkurenco.

1517
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2755

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.