Lubricare 2 - Hitra, učinkovita in prihranek stroškov pri vzdrževanju

244
Lubricare 2 - Hitra, učinkovita in prihranek stroškov pri vzdrževanju

Lubricare 2 avtomatsko izvaja vzdrževanje (čiščenje in podmazovanje) nasadnih instrumnetov, ki so bistvene za vsakodnevno prakso.

Do štiri ročke v kratkem času
Zahvaljujoč različnim predprogramiranim načinom delovanja, primernim za vsaki instrument, lahko Lubricare 2 avtomatsko izvaja vzdrževanje do štirih instrumentovv kratkem času. Turbino očisti v približno 20 sekundah, kolenčnik pa v 40 sekundah.

 

Prihranek stroškov
Z uporabo sistema dvojnih elektromagnetnih ventilov in posebnega voda za čisti zrak sistem lahko zagotavlja čist zrak brez primesi olja. Med postopkom odstranjevanja vode pred podmazovanjem sistem odstrani vodo iz glave, kar maksimizira rezultate podmazovanja in zmanjšuje čas brezdelja pred uporabo.

Štednja troškova
ZMANJŠANJE PORABE OLJA ZA 4-KRAT
Pri uporabi Lubricare 2 se poraba olja zmanjša za 4-krat v primerjavi s ročnim postopkom, kar omogoča hitrejše vzdrževanje z odličnimi prihranki stroškov.

Odstranljiva sprednja vrata
Sprednja vrata se lahko odstranijo za izboljšan dostop. Lubricare 2 vključuje vgrajen mehanizem za sesanje oljne megle, da prepreči razprševanje aerosolov med uporabo.

Plošča za nadzor je ravna
Nadzorna plošča je ravna za enostavno čiščenje.

Spraynet®
99,99% ZMANJŠANJE MIKROBNE OBREMENITVE
Za dosego najboljših rezultatov Bien-Air močno priporoča uporabo Sprayneta® in Lubrifluida. Spraynet® dokazano zmanjša 99,99% mikrobne obremenitve.

Popolna združljivost
Lubricare 2 je združljiv z ročkami in izdelki za čiščenje ali podmazovanje drugih proizvajalcev.

 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra - Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih...

3240
Chiropro PLUS, ustvarjen posebej za ustne kirurge!

Chiropro PLUS, ustvarjen posebej za ustne kirurge!

Enostavnost. Temelj nove vrste motorjev za vsadke in ustno kirurgijo podjetja Bien-Air Dental. Pri snovanju teh dveh novih sistemov je bilo vse usmerjeno v poenostavitev uporabnosti teh genialnih rešitev, vse do najmanjših podrobnosti. Kljub...

835
Zagotovite svojim pacientom višjo raven varnosti z EVO.15

Zagotovite svojim pacientom višjo raven varnosti z EVO.15

Turbinsko držalo (contra-angle) EVO.15 je edinstveno - hkrati zvišuje standarde storilnosti in revolucionarno izboljšuje varnost pacientov. Ta obetavni izdelek združuje švicarsko natančnost in nove ravni vzdržljivosti in ergonomije. Odkrijte,...

1055

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.