Kar ste oboževali in še več: nova matrica z nosilcem za enkratno uporabo Omni-Matrix

445
Kar ste oboževali in še več: nova matrica z nosilcem za enkratno uporabo Omni-Matrix

Približno polovica primerov obnov, ki jih opravijo splošni zobozdravniki, so posteriorne obnove razreda II. Pri tem gre pogosto za zahtevne primere in nova in izboljšana matrica z nosilcem za enkratno uporabo Omni-Matrix podjetja Ultradent je popoln pripomoček, ki zobozdravnikom pomaga ustvariti lepe posteriorne obnove razreda II.


Ultradentova novo zasnovana matrica z nosilcem za enkratno uporabo Omni-Matrix.

Nova matrica z nosilcem Omni-Matrix je še vedno vse, kar so zobozdravniki na njej oboževali že prej, vključno z vrstama s krilci ali brez krilc, enkratno uporabnostjo, širokimi in ozkimi trakovi, zdaj pa je tukaj še nova oblika nosilca! Vrtljiva glava in nova oblika nosilca omogočata, da se matrica Omni-Matrix prilagodi različnim vrstam obnov v katerem koli predelu ust, brez da bi se pri tem odrekli kakovosti dela ali udobju pacienta. Omogoča tudi vrhunsko vidljivost, ki jo ima zobozdravnik pri delu z matrico.


Meet the NEW Omni-Matrix Disposable Retainer and Matrix Band

Matrica Omni-Matrix se lahko uporablja za posamezne ali hkratne obnove, nosilec je na voljo z ali brez krilc. Kot že prej, imajo zobozdravniki možnost izbirati med trakovi iz poliestra (BoPET) ali izredno tankimi, toplotno odpornimi trakovi iz nerjavečega jekla, oboje v običajni širini ali ožjimi. Matrice z nosilci so tudi priročno prednastavljene in so za enkratno uporabo, kar pomeni, da jih pred ali po uporabi ni potrebno sterilizirati ali razkuževati, kar prihrani dragoceni čas in denar. Nadalje se matrica Omni-Matrix enostavno odstrani brez bojazni, da bi se pri tem poškodoval material obnove.


Nosilec Omni-Matrix je na voljo z ali brez krilc.

Za zobozdravnike, ki pristajajo na minimalno invazivne posege, je matrica z nosilcem Omni-Matrix izredno priročna, še posebej ko so bolezenski znaki (patologija) odstranjeni, stiki pa ohranjeni. Dr. Todd Snyder o uporabi matrice Omni-Matrix v teh primerih pravi: "Takrat preprosto potrebujem nekaj hitrega, kar se lahko prilagodi obliki zoba in ponovno ustvari njegovo morfologijo. Če stik pri pripravi ni bil prekinjen, je zelo priročno, da lahko uporabim matrico in z njo ustvarim tako pravilno obliko kot tudi dober stik."


Matrica z nosilcem Omni-Matrix je priročna možnost za obnovo anatomije zoba pri posteriornih obnovah razreda II.

Vrhunska matrica za enkratno uporabo Omni-Matrix se nahaja na pomembnem mestu med pripomočki mnogih zobozdravnikov, ki izvajajo obnove razreda II, zato prejema veliko pohval, še posebej na novo obliko nosilca. Dr. George Freedman pravi: "Omni-Matrix je hiter, enostaven, priročen in za enkratno uporabo! Kaj drugega bi si še lahko želeli?" Dr. Todd Snyder dodaja: "Omni-Matrix mi omogoča opravljati delo kakovostno in učinkovito. Kar v poslu in sploh v življenju zagotavlja kakovost in učinkovitost, je, odkrito rečeno, neprecenljivo."
Če ste jo oboževali prej, jo boste zdaj še bolj!



Matrica z nosilcem za enkratno uporabo Omni-Matrix ima vse, kar ste oboževali in še več:

  • Edinstvena oblika nosilca je idealna tako za samostojne kot hkratne obnove

  • Inovativna oblika omogoča vrhunsko vidljivost med postopkom in pacientu zagotavlja udobje

  • Izredno tanko, toplotno odporno nerjaveče jeklo se prilagodi posegu

  • Edinstvena oblika s krilci ali brez krilc je odziv na zahteve različnih primerov

  • Enkratna uporabnost vam prihrani čas in denar

Podobne objave

Tehnike estetskih popravil na vidni ploskvi zob

Tehnike estetskih popravil na vidni ploskvi zob

Pri prenovah sprednjih zob imajo že manjši posegi pomembne estetske učinke, a le pod pogojem, da se upoštevajo izkušnje in objave o dosedanjih posegih.

2150
Minimalno invazivno zdravljenje s tehniko “stamp” (tehnika odtisa)

Minimalno invazivno zdravljenje s tehniko “stamp” (tehnika odtisa)

Studija slučaja - Pacientka, ki se je oglasila v ordinaciji, ima očitne znake abrazije in atricije, še posebej na zgornjih prednjih zobeh.

2808

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.