EVO 3D IO-scanner by orangedental

796
EVO 3D IO-scanner by orangedental

Optični čitalnik EVO 3D IO podjetja orangedental povečuje udobje pri delu zdravnikov in zdravljenju pacientov. Zanesljiva strojna oprema in pametna programska oprema optičnega čitalnika EVO 3D IO sta to, kar potrebujete za resničen polet pri digitalizaciji dela v ordinaciji. 
Ta inovativni izdelek odpira popolnoma nove možnosti za zbiranje podatkov o pacientih  - v ustih in zunaj njih, za analogne odtise in modele zob. Sami preizkusite, kako bo digitalno zobozdravstvo izboljšalo vaš vsakdanjik in udobje, ki ga nudite pacinetom in poslovnim partnerjem. 

1. Majhna ogrevana glava za optično odčitavanje
2. Vrh optičnega čitalnika se lahko odstrani in čisti v avtoklavu
3. Izredno lahek 350g (ultra light)
4. Večfunkcijsko delovanje
5. Gumb V pripravi (stand-by)
6. Priključek USB 3.0

Z majhnimi merami, hitrimi časi in prilagodljivimi programi odčitavanja ter barvnim snemanjem videa 3D v polni ločljivosti HD je delo z optičnim čitalnikom EVO 3D IO podjetja orangedental enostavno in lahko. Globinsko ostrino dosega pri do 15 mm, natančnost robov je pod 10 µm, pri zobnem loku pod 30 µm.
Odprti sistem byzzSuite (programska oprema za upravljanje digitalnega dela v  zobozdravstvu) omogoča deljenje podatkov optičnega branja z vsemi digitalnimi napravami in njihovo uporabo v vseh programih, ki omogočajo uvoz datotek vrste STL, PLY in OBJ. Intraoralni optični čitalnik je vključen v byzz® nxt (več o byzz® nxt preberite na
tej povezavi), ki je združljiv z vsemi običajnimi sistemi CAD v zobozdravstvu, kot so exocad, 3Shape, inLab, Dentalwings.

Barvne 3D slike imajo realističnost fotografij (optimizacija posnetkov z umetno inteligenco)

Podobne objave

Byzznxt by Orangedental

Byzznxt by Orangedental

Lahko je intraoralna kamera, majhen rentgenski senzor, digitalni ortopanogram (OPG), optični čitalnik za zobne modele ali običajni digitalni fotoaparat. byzz®nxt je programska oprema in platforma, s katero lahko upravljate vse svoje digitalne...

385
NOVA - BOLJŠI PREGLED, IZBOLJŠANA DOSTOPNOST

NOVA - BOLJŠI PREGLED, IZBOLJŠANA DOSTOPNOST

Že 60 let podjetje Bien-Air neprestano uvaja praktične inovacije, optimizira ergonomijo in povečuje zanesljivost svojih naprav. V podjetju verjamejo, da kakovost in zanesljivost njihovih naprav podkrepita kakovost in natančnost vašega dela. Od...

438

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.