EVO 3D IO-scanner by orangedental

795
EVO 3D IO-scanner by orangedental

Optični čitalnik EVO 3D IO podjetja orangedental povečuje udobje pri delu zdravnikov in zdravljenju pacientov. Zanesljiva strojna oprema in pametna programska oprema optičnega čitalnika EVO 3D IO sta to, kar potrebujete za resničen polet pri digitalizaciji dela v ordinaciji. 
Ta inovativni izdelek odpira popolnoma nove možnosti za zbiranje podatkov o pacientih  - v ustih in zunaj njih, za analogne odtise in modele zob. Sami preizkusite, kako bo digitalno zobozdravstvo izboljšalo vaš vsakdanjik in udobje, ki ga nudite pacinetom in poslovnim partnerjem. 

1. Majhna ogrevana glava za optično odčitavanje
2. Vrh optičnega čitalnika se lahko odstrani in čisti v avtoklavu
3. Izredno lahek 350g (ultra light)
4. Večfunkcijsko delovanje
5. Gumb V pripravi (stand-by)
6. Priključek USB 3.0

Z majhnimi merami, hitrimi časi in prilagodljivimi programi odčitavanja ter barvnim snemanjem videa 3D v polni ločljivosti HD je delo z optičnim čitalnikom EVO 3D IO podjetja orangedental enostavno in lahko. Globinsko ostrino dosega pri do 15 mm, natančnost robov je pod 10 µm, pri zobnem loku pod 30 µm.
Odprti sistem byzzSuite (programska oprema za upravljanje digitalnega dela v  zobozdravstvu) omogoča deljenje podatkov optičnega branja z vsemi digitalnimi napravami in njihovo uporabo v vseh programih, ki omogočajo uvoz datotek vrste STL, PLY in OBJ. Intraoralni optični čitalnik je vključen v byzz® nxt (več o byzz® nxt preberite na
tej povezavi), ki je združljiv z vsemi običajnimi sistemi CAD v zobozdravstvu, kot so exocad, 3Shape, inLab, Dentalwings.

Barvne 3D slike imajo realističnost fotografij (optimizacija posnetkov z umetno inteligenco)

Podobne objave

Byzznxt by Orangedental

Byzznxt by Orangedental

Lahko je intraoralna kamera, majhen rentgenski senzor, digitalni ortopanogram (OPG), optični čitalnik za zobne modele ali običajni digitalni fotoaparat. byzz®nxt je programska oprema in platforma, s katero lahko upravljate vse svoje digitalne...

385
Dürr Dental amalgam separatorji-izpolnjujejo vse zahteve nove regulative

Dürr Dental amalgam separatorji-izpolnjujejo vse zahteve nove regulative

Dürr Dental izdeluje to opremo že skoraj 30 let in zlahka dosega mednarodni standard za ločevanje amalgama (ISO 11143: 2008), ki zahteva vsaj 95% zadržanje amalgama.

1996

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.