Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

1679
Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

Izkušnje in inovacije ustvarjajo dodano vrednost


Stranke Cendres + Métaux že več kot 100 let zaupajo v sposobnost tega podjetja in jim tako pomagajo, da z izjemno natančnostjo spreminjajo dragocene materiale v visoko kakovostne izdelke.

Ta kombinacija izkušenj in inovacij je rezultat uspešnih rešitev.

V Cendres + Métaux spremljajo njihovo bazo izdelkov od zasnove do konca pakiranja izdelka in so zato tudi sposobni ponujati celovito paleto tržno zanimivih izdelkov.

Cendres + Métaux Group ima sedež v Biel / Bienne, v švicarskem urarskem centru in zaposluje 400 ljudi po vsem svetu.

Skupina podjetij Cendres + Métaux je razdeljena na tri področja poslovanja:

  • Cendres + Métaux Management Ltd nudi finančne, kadrovske in informacijske storitve za vse Cendres + Métaux (Družbene skupine Holding Ltd.)
  • Podjetje Cendres + Métaux Medtech in hčerinska družba Diavantis SA, skupaj pokrivata zobozdravstvene storitve in medicinsko tehnologijo.
  • Njihovo strokovno znanje na področju luksuznega blaga in industrijskih področij jim zagotavlja Cendres + Métaux Lux Ltd in Cendres + Métaux Microtech Ltd.

 

Visoka kakovost povezuje vse njihove dejavnosti, kar predstavlja osnovo za uspešno delovenje procesov. Prizadevajo si za kakovost in vsi njihovi izdelki imajo zakonsko predpisana dovoljenja, ki so potrebna za področja njihovega poslovanja in  tako lahko upravljajo z vrsto certifikatov. Kot predelovalci plemenitih kovin so certificirani tudi po predpisih RJV. Ta postopek zagotavljanja vsebnost mineralnih surovin (RMAP) [prej program TČ (SZVP)] in COC.
 

Cendres + Métaux Medtech je zaupanja vreden partner strank v medicinski tehnologiji in zobozdravstvu po vsem svetu.
 

Medicisnki pripomočki se večinoma proizvajajo na podlagi pogodb za tretje dobavitelje. Zobozdravstveni izdelki so na voljo pod lastno blagovno znamko, vendar so izdelani tudi po pogodbi za tretje osebe. Lastne blagovne znamke so razdeljene v tri komplementarne linije izdelkov:

  • prosthetic.line,
  • aesthetic.line in,
  • digital.line.

Podobne objave

Uporaba laserja pri zdravljenju benignih žilnih lezij v ustih

Uporaba laserja pri zdravljenju benignih žilnih lezij v ustih

Obstaja širok nabor benignih žilnih lezij v ustih, katerih spremembe lahko opazimo izključno na ustni sluznici ali skupaj z lezijami kože (1). Cilji zdravljenja benignih žilnih lezij v ustih so izogibanje invazivnim kirurškim posegom,...

482
Minimalno invazivno nekirurško parodontalno zdravljenje z ultrazvočno napravo VECTOR® PARO PRO

Minimalno invazivno nekirurško parodontalno zdravljenje z ultrazvočno napravo VECTOR® PARO PRO

Delovna skupina 2 Svetovne delavnice o klasifikaciji parodontalnih in periimplantantnih bolezni in stanj je v poročilu leta 2017 soglasno opredelila parodontitis kot kronično več faktorsko vnetno bolezen, povezano z disbiotičnim biofilmom, za...

622
Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike

Vodila Cervico za natančno, enostavno in hitro intraoralno določanje velikosti in oblike

Vodila Cervico so za večkratno uporabo, čiščenje v avtoklavu in imajo več funkcij, ki se uporabljajo pri natančnem, enostavnem in hitrem intraoralnem določanju velikosti in oblike začasne nadgradnje, ki ustreza pacinetovim potrebam. Orodje...

770

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.