Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux
Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux
0 268

 

Izkušnje in inovacije ustvarjajo dodano vrednost


Stranke Cendres + Métaux že več kot 100 let zaupajo v sposobnost tega podjetja in jim tako pomagajo, da z izjemno natančnostjo spreminjajo dragocene materiale v visoko kakovostne izdelke.

Ta kombinacija izkušenj in inovacij je rezultat uspešnih rešitev.

V Cendres + Métaux spremljajo njihovo bazo izdelkov od zasnove do konca pakiranja izdelka in so zato tudi sposobni ponujati celovito paleto tržno zanimivih izdelkov.

Cendres + Métaux Group ima sedež v Biel / Bienne, v švicarskem urarskem centru in zaposluje 400 ljudi po vsem svetu.

Skupina podjetij Cendres + Métaux je razdeljena na tri področja poslovanja:

  • Cendres + Métaux Management Ltd nudi finančne, kadrovske in informacijske storitve za vse Cendres + Métaux (Družbene skupine Holding Ltd.)
  • Podjetje Cendres + Métaux Medtech in hčerinska družba Diavantis SA, skupaj pokrivata zobozdravstvene storitve in medicinsko tehnologijo.
  • Njihovo strokovno znanje na področju luksuznega blaga in industrijskih področij jim zagotavlja Cendres + Métaux Lux Ltd in Cendres + Métaux Microtech Ltd.

 

Visoka kakovost povezuje vse njihove dejavnosti, kar predstavlja osnovo za uspešno delovenje procesov. Prizadevajo si za kakovost in vsi njihovi izdelki imajo zakonsko predpisana dovoljenja, ki so potrebna za področja njihovega poslovanja in  tako lahko upravljajo z vrsto certifikatov. Kot predelovalci plemenitih kovin so certificirani tudi po predpisih RJV. Ta postopek zagotavljanja vsebnost mineralnih surovin (RMAP) [prej program TČ (SZVP)] in COC.
 

Cendres + Métaux Medtech je zaupanja vreden partner strank v medicinski tehnologiji in zobozdravstvu po vsem svetu.
 

Medicisnki pripomočki se večinoma proizvajajo na podlagi pogodb za tretje dobavitelje. Zobozdravstveni izdelki so na voljo pod lastno blagovno znamko, vendar so izdelani tudi po pogodbi za tretje osebe. Lastne blagovne znamke so razdeljene v tri komplementarne linije izdelkov:

  • prosthetic.line,
  • aesthetic.line in,
  • digital.line.
Podobne objave
Zdravljenje težkih kadilcev z vsadnim sistemom DENTAL RATIO® Zdravljenje težkih kadilcev z vsadnim sistemom DENTAL RATIO®
Cilj te raziskave, ki izhaja iz prakse, je bil proučiti učinke vsadnega sistema DENTAL RATIO® pri težkih kadilcih, ki pokadijo več kot 20 cigaret na dan. Nekadilci so sodelovali kot kontrolna skupina.
Priporočila za uporabo: CM Loc Flex lokatorjev Priporočila za uporabo: CM Loc Flex lokatorjev
Profesor dr. Martin Schimmel MAS dela na Univerzi v Bernu,na oddelku za rekonstrukcijsko zobozdravstvo in gerodontologijo, na oddeleku gerodontologije.Ta primer se nanaša na smernice,navodila kako uporabljati CM Loc Flex, kot to priporoča Cendres + Metaux
Delitev
Objave
Napišite komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.