EASY VIEW+ : Poglej, deli, delaj

568
EASY VIEW+ :  Poglej, deli, delaj

EASY view+ dviguje digitalno komunikacijo v zobotehničnem laboratoriju na novo raven! Za hitro komunikacijo z zobozdravstveno ordinacijo, s sodelavci laboratorija ali med praktičnim usposabljanjem. Delo z laboratorijskega pulta je v živo prikazano na zaslonu kristalno čiste ločljivosti - s pomočjo možnosti deljenja tako tudi na katerem koli drugem zaslonu.

Boljša komunikacija pomeni boljše rezultate.

EASY view+ prihrani zobotehničnim laboratorijem dragoceni čas in optimizira vsakodnevne delovne postopke. Hitra 3D vizualizaciji omogoča učinkovit prikaz tudi zapletenih vsebin.

Ta pametni zobozdravstveni vizualni komunikator ima neverjeten potencial. Prikaz predmeta v obdelavi v živo v visoki ločljivosti je na voljo v različnih stopnjah povečave (4-, 15- in 20-kratna povečava). Možen je tako prikaz celotnega modela kot tudi natančen prikaz podrobnosti (npr. rob prenove).

S samo enim klikom lahko sproti ustvarite fotografijo želenega dela zaslona, ki se z aplikacijo Renfert CONNECT samodejno shrani v podatkovno zbirko slik. Razvrščanje, označevanje, arhiviranje in dokumentiranje - zaradi intuitivnega upravljanja in uporabe znanih programov je vse to otročje lahko.

Praktične prednosti sistema EASY view+ vključujejo:

  • Hitro in neposredno komuniciranje z zobozdravstveno ordinacijo ali sodelavci.

  • Visoko natančen nadzor kakovosti v zobotehničnem laboratoriju, na primer na začetku in koncu dela.

  • Učinkovit prikaz korakov, ki se izvajajo med delom zobotehnika, uporaben za začetno usposabljanje, nadaljevalne izobraževalne enote in ostale oblike usposabljanja.

  • Profesionalna rešitev za pretočni video spletnih praktičnih delavnic brez zapletene dodatne opreme.

EASY view+, nov zobozdravstveni vizualni komunikator podjetja Renfert, je preprosta in profesionalna rešitev za digitalno vizualizacijo ročnega dela zobotehnikov. Naprava bi lahko postala temelj komunikacije v zobotehničnem laboratoriju. Razprave o primerih, usposabljanje v živo, usposabljanje zaposlenih, spletni seminarji, video predstavitve (npr. za družbene medije) ali fotografiranje - boljša komunikacija pomeni boljše rezultate. Preprost, intuitiven in privlačen – s tem slikovnim sistemom uspešno vizualizirate delo zobotehnika. In kar je najboljše za tiste, ki ljubimo preprostost, EASY view+ je vreden svojega imena – je zelo enostaven za uporabo.

Več prednosti:

  • Prihranite čas in poenostavite komunikacijo z zobozdravniki.

  • Enostavno dokumentiranje in sporočanje stanja pacienta z uporabo aplikacije Renfert CONNECT.

  • Hitro prenašanje in nalaganje vsebin preko brezžičnega omrežja in ključka Renfert CONNECT.

  • Podrobni pogledi in predstavitve celotnih modelov s 4-, 15- in 20-kratno povečavo.

  • Poenostavlja vsakodnevno delo, nadzor kakovosti in praktične prikaze.

IZPOLNITE OBRAZEC
↓ Brošuro lahko prenesete tako, da izpolnite obrazecti ↓ 

  Obrazec za prenos brošure

Podobne objave

RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - iz prve roke, Andrej Lazić

RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - iz prve roke, Andrej Lazić

Izkušnje z novimi Renfertovimi voski iz prve roke - Andrej Lazić: "Gre za osebno zapakiran, kakovosten komplet kreativnih voskov, katerim je priložena knjižica z natančnimi navodili za uporabo."

2132
Renfert aparati

Renfert aparati

Twister Evolution - naprava, ki ne pozna kompromisa - Intuitivno programiranje ter enostavno vzdrževanje in rokovanje naredijo, da je naprava prijeten partner pri delu, tako v laboratoriju kot tudi v ordinaciji. Zaradi velike hitrosti motorja...

2439

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.