DWX-42W Plus: Zasnovano, da preseže vaša pričakovanja

152
DWX-42W Plus: Zasnovano, da preseže vaša pričakovanja

KAKOVOST
Natančnost, ki ste jo iskali

Novi rezkalnik DWX-42W Plus je zasnovan tako, da preseže vaša pričakovanja. Z hitrejšim časom rezkanja, daljšo življenjsko dobo orodja, novimi CAM strategijami in močnejšim sistemom omogoča bolj učinkovito in natančno rezkanje popolnoma sintetiziranih cirkonijevih blokov in hibridnih keramičnih materialov kot kdaj koli prej.

VSESTRANSKOST
Proizvodnja individualnih abutmentov pri vas

V kombinaciji s sistemom za rezkanje abutmentov AK-1, DWX-42W nudi celovito rešitev za rezkanje po naročilu izdelanih abutmentov iz titanovih plošč, ki jih proizvajajo priljubljeni proizvajalci, kot so DESS, NT-Trading, MEDETiKA® in GeoMedi. Po meri izdelane titanove abutmente je enostavno izdelati z uporabo DWX-42W in sistema AK-1 za rezkanje abutmentov. Preklopite z rezkanja steklo-keramike na proizvodnjo individualnih abutmentov v nekaj minutah, izognite se težavam z zunanjim izvajanjem in naredite proizvodni proces hitrejši, praktičnejši in stroškovno učinkovitejši kot kdaj koli prej.

UČINKOVITOST
Hkrati rezkajte več restavracij

DWX-42W lahko hkrati rezka do tri keramične bloke. Vašo produktivnost lahko povečate z DGSHAPE adapterjem za več položajev (ZV-42W, prodaja se ločeno). Več-vpenjalna sponka drži do šest keramičnih blokov, kar povečuje kapaciteto vašega rezkalnika in izboljšuje učinkovitost vašega delovnega procesa.

PERFORMANSE
Neverjetno hitra izdelava

Najnovejši DGSHAPE-ov stroj za mokro rezkanje ima novo, vzdržljivo vreteno in zahteva samo 2 bara stisnjenega zraka, s čimer odpravi potrebo po ločenem zračnem kompresorju. Prav tako nudi več tehnik rezkanja za pospeševanje proizvodnje za vse zobozdravstvene aplikacije. Rezkajte do trl restavracije hkrati za hitrejši čas izdelave ali dodajte dodatni adapter z več bloki za rezkanje do šestih restavracij hkrati. Izberite več orodij za izdelavo visokokakovostnih kron, luskic, manjših mostov, inlejev, onlejev in kron pritrjenih z vijaki.

DELO IN VZDRŽEVANJE
Poenostavljena proizvodnja in nadzor naprave

Vključena programska oprema VPanel zagotavlja celovito rešitev, ki brezhibno združuje vzdrževanje in nadzor zmogljivosti. Uporabite VPanel za upravljanje rezkalnika brez potrebe, da bi operater stal v bližini. Sledite uporabi orodij in nastavite obvestila, da veste, kdaj je rezkanje opravljeno, operacije končane ali ko pride do napake. Sledite do štirim rezkalnim enotam  z enega računalnika in opravljajte ter sledite vsem vzdrževalnim operacijam preko uporabniškega VPanel-a.

Podobne objave

Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3 spreminja pravila igre izdelave zobnih nadomestkov v ordinaciji: najbolj inteligentna kombinirana naprava na svetu združuje odlično kakovost izdelave in največjo raznolikost materialov in primerov ter zagotavlja digitalni delovni...

1304
DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

S večjim volumnom izdelave kot DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) in 500W laserskim virom, ta kovinski 3D tiskalnik zmanjšuje ceno na kos in omogoča hitrejši čas dostave. Zmožnost tiskanja z manj podpore in opazno boljšo...

336
DWX-4 Mali odtis, močna rešitev

DWX-4 Mali odtis, močna rešitev

Dovolj majhen, da se prilega v tesne prostore, in dovolj močan, da sledi večjim CAD/CAM napravam za rezkanje, DWX-4 olajša prehod z analognega na digitalni delovni proces. Ta 4-osna naprava za zobno rezkanje ponuja napredne funkcije, vključno z...

170

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.