DWX-4 Mali odtis, močna rešitev

124
DWX-4 Mali odtis, močna rešitev

IZVEDBA
Kompakten in močan

Dovolj majhen, da se prilega v tesne prostore, in dovolj močan, da sledi večjim CAD/CAM napravam za rezkanje, DWX-4 olajša prehod z analognega na digitalni delovni proces. Ta 4-osna naprava za zobno rezkanje ponuja napredne funkcije, vključno z razširljivim menjalnikom orodij, zamenljivimi sponkami za material in enostavnimi operacijami kalibracije in optimizacije. DWX-4 je kompaktna, močna rešitev, ki zadovoljuje današnje povpraševanje po digitalnih CAD/CAM delovnih procesih.

PRILAGODLJIVOST
Razširljiva CAD/CAM rešitev

Ne glede na to, ali vodite majhno ali srednje veliko zobozdravstveno podjetje, bo DWX-4 sledil povečanju vašega povpraševanja. Izdelajte restavracije kron in mostov iz cirkonijevega oksida, PMMA, voska in kompozitnih smolnih materialov. Uporabite nosilce materialov v obliki igle za restavracije z eno enoto ali blokovne nosilce za izdelavo mostov kratkega dosega. Razširite svoj avtomatski menjalnik orodij in uporabite do štiri orodja za rezkanje, da dodate visokokakovostne podrobnosti anatomiji vašega mletega izdelka. Pritrdite večkratno sponko, da povečate število zobnih restavracij, ki jih lahko brusite hkrati. DWX-4 je najkompaktnejša, skalabilna in najbolj vsestranska naprava za rezkanje v zobozdravstveni industriji, izdelana za zadovoljevanje rastočih potreb vašega zobozdravstvenega poslovanja.

VSESTRANSKOST
Do 98 mm rezkanje

DGSHAPE-ov univerzalni adapter za diske razširi vašo sposobnost izdelave zobnih kron in mostov z diski iz materialov do 98 mm. Ta adapter se enostavno vstavi v DWX-4 in drži materiale na mestu po končanem rezkanju, kar odpravlja potrebo po ponovnem indeksiranju. Izrezkajte posamezne krone, lupine, inleje in onleje ali povečajte proizvodnjo mostov kratkega do dolgega dosega. Univerzalni adapter za diske je na voljo v izbranih regijah in se prodaja posebej.

DELO IN VZDRŽEVANJE
Poenostavljena proizvodnja in nadzor naprave

Vključena programska oprema VPanel zagotavlja celovito rešitev, ki brezhibno združuje vzdrževanje in nadzor zmogljivosti. Uporabite VPanel za upravljanje rezkalne enote brez potrebe, da bi operater stal v bližini. Sledite uporabi orodij in nastavite obvestila, da veste, kdaj je rezkanje opravljeno operacije končane ali ko pride do napake. Sledite do štirim rezkalnim napravam z enega računalnika in opravljajte ter sledite vsem vzdrževalnim operacijam preko uporabniškega VPanel-a.

Podobne objave

Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3 spreminja pravila igre izdelave zobnih nadomestkov v ordinaciji: najbolj inteligentna kombinirana naprava na svetu združuje odlično kakovost izdelave in največjo raznolikost materialov in primerov ter zagotavlja digitalni delovni...

1271
DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

S večjim volumnom izdelave kot DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) in 500W laserskim virom, ta kovinski 3D tiskalnik zmanjšuje ceno na kos in omogoča hitrejši čas dostave. Zmožnost tiskanja z manj podpore in opazno boljšo...

315
DWX-42W Plus: Zasnovano, da preseže vaša pričakovanja

DWX-42W Plus: Zasnovano, da preseže vaša pričakovanja

Novi rezkalnik DWX-42W Plus je zasnovan tako, da preseže vaša pričakovanja. Z hitrejšim časom rezkanja, daljšo življenjsko dobo orodja, novimi CAM strategijami in močnejšim sistemom omogoča bolj učinkovito in natančno rezkanje popolnoma...

75

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.