Doseganje sijoče beline: Opalescence™ Boost™, vaša hitra pot do svetlejšega nasmeha!

418
Doseganje sijoče beline: Opalescence™ Boost™, vaša hitra pot do svetlejšega nasmeha!

Opalescence Boost belilo za uporabo v zobozdravstveni ordinaciji je kemično aktiviran gel, ki v približno eni uri na zobozdravstvenem stolu zagotovi svetlejše, beljše zobe. Močan 40-odstotni gel vodikovega peroksida je kemično aktiviran, zato za delovanje ne potrebuje vroče, neprijetne luči. Uporabljajoč unikatno dvojno brizgo, kliničar aktivira 40-odstotno formulo vodikovega peroksida tik pred nanosom, kar zagotavlja, da je vsak odmerek Opalescence Boost belila svež in učinkovit.

 • Kemično aktiviran, zato svetloba ni potrebna
 • Močan 40-odstotni gel vodikovega peroksida
 • Opalescence gel za beljenje zob vsebuje PF (kalijev nitrat in fluorid)
 • Sveža kemikalija za vsak nanos
 • Natančna dostava
 • Enostavno vidno za popolno odstranitev
 • Dva do tri 20-minutne aplikacije
 • Gostejša formula preprečuje razlivanje gela
 • Brez potrebe po hlajenju pred mešanjem
 • Uporaba z Black Mini™ konico
 • Veganski - brez živalskih produktov
 • Certificirano brez glutena


Video: Postopek beljenja z Opalescence Boost korak za korakom

Profesionalno beljenje zob z takojšnjimi rezultati

Nagrajeni Opalescence Boost gel za beljenje zob v ordinaciji je najboljši način za hitro beljenje zob. Z le dvema ali tremi 20-minutnimi tretmaji njegova močna 40-odstotna formula vodikovega peroksida zagotavlja takoj opazne rezultate. Je popoln za paciente, ki si želijo hitro pobeliti zobe, ki imajo še posebej trdovratne madeže za odstraniti, ali ki imajo pomemben dogodek pred vrati, ki zahteva svetel, bel nasmeh.
Zaupajte strokovnjakom. Z več kot 30 let izkušenj, več kot 50 pridobljenimi nagradami za beljenje zob in več kot 100 milijoni osvetljenih nasmehov, je Opalescence sistem za beljenje zob številka 1 na svetu med profesionalnimi sistemi za beljenje zob.

Najboljši način za hitro beljenje zob

Nekateri postopki beljenja v ordinaciji se zanašajo na luči ali lasere za "aktiviranje" kemičnega belilnega sredstva. Vendar pa se beljenje z Opalescence Boost v ordinaciji zanaša izključno na kemično aktivacijo. Študije so potrdile, da je belilno sredstvo učinkovito brez uporabe laserjev.

Inovativna dvojna brizga za mešanje gela Opalescence Boost zagotavlja sveže belilo za zobe za vsako aplikacijo. Ker je gel kemično aktiviran, pred mešanjem ni potrebno hlajenje.
Po mešanju se Opalescence Boost gel za beljenje zob priročno nanese z Black Mini™ konico. Njegova viskozna formula preprečuje razlivanje gela, njegova opazna rdeč

 ↓ TECHNIQUE GUIDE 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

Enostavno in hitro do sijočega nasmeha! - Opalescence GO!

Enostavno in hitro do sijočega nasmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ so z zobnim belilom napolnjene odtisne žlice, ki združujejo učinek, ki ga ima beljenje zob pri zobozdravniku, in udobje enostavne, samostojne uporabe doma ali na poti! Komplet vsebuje inovativne žlice UltraFit™, ki se zlahka...

671
Udobje po meri: Opalescence PF in prilagodljive ploščice za popolno beljenje zob

Udobje po meri: Opalescence PF in prilagodljive ploščice za popolno beljenje zob

Gel za beljenje zob Opalescence PF s prilagodljivimi ploščicami za beljenje nudi pacientom nove možnosti uporabe. Gel se nanaša enostavno z brizgo in se zlahka prilagaja individualnim potrebam vsakega pacienta.  Če vaši pacienti iščejo...

1089

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.