DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

210
DMP Flex 200 - Profesionalen in natančen kovinski 3d tiskalnik z 500w laserskim virom

Visoka zmogljivost po nižji ceni

S večjim volumnom izdelave kot DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) in 500W laserskim virom, ta kovinski 3D tiskalnik zmanjšuje ceno na kos in omogoča hitrejši čas dostave. Zmožnost tiskanja z manj podpore in opazno boljšo kakovostjo površine rezultira v manjši potrebi po dodelavi in manjši uporabi materiala.

Enostavno polnjenje in čiščenje

Praznjenje plošč za izdelavo je zdaj lažje kot kdajkoli prej zahvaljujoč novemu mehanizmu stiskanja plošč, ki odpravlja upravljanje z vijaki znotraj procesne komore. Notranji sesalnik vzdržuje procesno komoro, ki ostaja zaprta v inertnih pogojih, in čisti vse površine brez stika s prahom. Zračna zapora se uporablja za prenos plošč za izdelavo in posod s prahom znotraj in zunaj procesne komore, kar pomaga pri izogibanju izpostavljenosti prahu in omejevanju vnosa kisika v procesno komoro.

Poenostavite svoj delovni proces

3DXpert®, vse-v-enem programsko rešitev za kovinsko aditivno proizvodnjo, je vključena z DMP Flex 200, da zagotovi poenostavljen in ponovljiv postopek za kakovostne optimizirane odtise. Ta programska oprema uporabnikom zagotavlja brezprimeren nadzor nad celotnim delovnim procesom od oblikovanja do proizvodnje za pripravo kakovostnih delov v rekordnem času.

Eksperimentirajte z majhnimi količinami prahu

Novi reduktor prostornine za DMP Flex 200 je idealen za raziskovalce materialov in akademske raziskovalne oddelke, ki želijo testirati, eksperimentirati in razvijati nove zlitine ali tiskati omejene količine dragocenih kovin. Reduktor prostornine izdelave ima dimenzije izdelave 20mm globine x 20mm premera in zmanjšuje minimalno potrebno količino prahu za tiskanje kocke 20mm za faktor 50.

DMP Flex 200 je zasnovan za profesionalno 3D tiskanje kovinskih izdelkov majhnih, zapletenih, finih kovinskih delov visoke kakovosti z uporabo tehnologije neposrednega kovinskega tiskanja (DMP) podjetja 3D Systems. Patentirana tehnologija stiskanja slojev 3D Systems omogoča uporabo manjših delcev, kar pripomore k ustvarjanju najfinejših detajlov na trgu in najtanjših možnih debelin sten. Tipična natančnost za majhne kovinske dele je +/-50 μm (+/-0.002 inča), za večje dele +/-0.2%. Ponovljivost od dela do dela je približno 20 μm (0.0008 inča).

UPORABA

 • Dentalne uporabe, vključno z RPD-ji naslednjega dne, kronami, mostovi in palicami za vsadke

 • Raziskave in razvoj

 • Majhni, zapleteni natančni deli

 • Poenostavljene sklopke/zmanjšano število delov

 • Zmanjšana teža/dizajn lahkih konstrukcij

 • Izboljšan pretok tekočin

PREDNOSTI

 • Izjemna zaključna obdelava površine in ločljivost

 • Tiskanje delov, s katerimi drugi težko tiskajo

 • Minimalna izguba materiala

 • Konstantno visoka natančnost delov tudi pri prvem izdelovanju

 • Enostavnost uporabe - intuitiven delovni proces

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

 • Kompletna rešitev (tiskalniki, materiali, programska oprema in podpora uporabi)

 • Uporaba tehnologije neposrednega kovinskega tiskanja (DMP)

 • Dimenzije (Š x G x V): 140 x 140 x 115 mm (5.51 x 5.51 x 4.53 inča) - višina vključuje ploščo za izdelavo

 • Kakovost zaključne obdelave površine do 5 Ra μm (200 Ra mikroinčev)

 • Visoka natančnost in ponovljivost

 • Intuitiven program 3DXpert za nastavitev in proizvodnjo delov

 • LaserForm materiali s certificiranimi parametri

 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

Znanost za vrhunske lastnosti izdelkov

Znanost za vrhunske lastnosti izdelkov

Uporabniki zobne cirkonije imajo danes res obilico izbire. Številni proizvajalci ponujajo cirkonijske materiale, ki se razlikujejo glede na mehanske in optične lastnosti ter obseg uporabe. Na prvi pogled ni očitno, da se različni izdelki tudi...

287
NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

NextDent - Vodilni v zobozdravstvu, na področju 3D tiska!

3D tisk je eno najbolj razvojno, dinamičnih področij. NextDent se je povezal s TNO Dodajalno proizvodnjo Eindhoven in ustvaril pomemben napredek na področju 3D tiska.

3395
Mikro 5-osna tehnologija zajeta na najmanjšem prostoru

Mikro 5-osna tehnologija zajeta na najmanjšem prostoru

Kratki obdelovalni časi za opornice, ploščice in mostičke na vsadkih – 5-osna naprava Ceramill Mikro 5X obvladuje ne le običajne prevleke in mostičke, pač pa je narejena za izdelavo tudi bolj zahtevnih posegov z materiali za suho rezkanje.

1749

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.