Pokličite nas:
+386-1 200 9855
DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!

DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!

DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!
DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!
0 387

 

PRECIZNOST - KAKOVOST - PRIMERNA CENA 
Dobrodošli v Dental Ratio!

 

 

Kakovost

DENTAL RATIO je ugledno podjetjetje, z zagotovljeno visoko kakovostjo izdelkov, brez kompromisnih rešitev.

Primerna  cena 

DENTAL RATIO zagotavlja ekonomično ceno kar omogoča večjo prilagodljivost pri implantološki oskrbi različnih pacientov.

Globalno

DENTAL RATIO® je na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu.

Pomen “OKTAGON SURFACE” 

Površina: makro-hrapavost od 20 do 40μm in mikro-hrapava površina od 2,0 do 4,0 μm. Površina implantana je v končni fazi obdelana s peskanjem (> 99% Al2O3 -aluminijevim oksidom) in jedkana s kislino.


STROKOVNA PODPORA – ZAUPANJA VREDNO PODJETJE

Zmanjšajte stroške

Njihovo poslanstvo je: visoka kakovost za pošteno, primerno ceno. Kakovost dosegajo in permanentno kontroliramo ter skrbimo za primerno ceno, ob tem nenehno izboljšujejo in širijo ponudbo. Pri čemer  je njihov sistem primerljiv s sorodnimi sistemi na trgu, s skrajšamo krivuljo učenja za klinike oz njihove specialiste.


Primerjava cena

SBWire navaja, da naj bi trg zobnih implantatov narasel za vsaj 4,6% do leta 2022. Ker se rast nadaljuje, postaja pomembnejši dejavnik tudi cena na trgu. Implantološka oskrba v zobozdravstvenu velja za možnost obravnave in izvedbe, če je cenovno dostopen, kar v veliki meri pripisujemo ceni zobnih vsadkov, ki jih določajo vodilni svetovni proizvajalci vsadkov.

DENTAL RATIO® niža svoje stroške s preusmeritvijo sredstev iz direktne prodaje in svetovanja v ordinacijah, v sredstva namenjena za razvoj. V podjetju bdijo nad izboljšavami proizvodnega procesa, kar jim zagotavlja izdelavo visoko kakovostnih izdelkov po skoraj polovičnih cenah, v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami. Ta velika razlika v strošku potrošnih materialov omogoča, da zdravite več bolnikov in rastete skupaj s trgom rasti potrošnje vsadkov.

 
Verjamemo, da želite Vašim pacientom ponuditi najboljše storitve z izborom najboljših pripomočkov in optimalnih materialov za posemezne aplikacije. Visoko kvalitetne in cenovno ugodne proizvode proizvajalca DENTAL RATIO, lahko spoznate v njihovem katalogu materialov in ceniku, tukaj, ter se prepričate v njihovo ponudbo dentalnih implantatov in pripomočkov:

 

Podobne objave
Pet razlogov zakaj bi vsi zobozdravniki morali imeti diodni laser! Pet razlogov zakaj bi vsi zobozdravniki morali imeti diodni laser!
Gemini je diodni laser za mehka tkiva. Edinstvena tehnologija dvojnih valovnih dolžin združuje laser z valovno dolžino 810 nanometrov, ki je optimalen za lastnosti melanina, in laser z valovno dolžino 980 nanometrov, ki je prilagojen lastnostim vode.
VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke VistaScan Mini View - skener slikovnih plošč z zaslonom na dotik za intraoralne posnetke
To omogoča hitrejšo, zanesljivejšo in bolj priročno diagnostiko zobne plošče za zobozdravnike s sistemom VistaScan Mini View.

 
Delitev
Objave
Napišite komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.
', buttons: { close: { text: 'Close', }, } }); }