Chiropro PLUS, ustvarjen posebej za ustne kirurge!

908
Chiropro PLUS, ustvarjen posebej za ustne kirurge!

Enostavnost. Temelj nove vrste motorjev za vsadke in ustno kirurgijo podjetja Bien-Air Dental. Pri snovanju teh dveh novih sistemov je bilo vse usmerjeno v poenostavitev uporabnosti teh genialnih rešitev, vse do najmanjših podrobnosti. Kljub različnima področjema uporabe sta sistema Chiropro in Chiropro PLUS za uporabnika enako enostavna.

DOKONČNA NATANČNOST
Zelo natančen elektronski sistem zagotavlja, da izbrana vrednost navora natančno ustreza navoru, ki ga naprava proizvaja*. Dodatna kalibracija ni potrebna. Tako preprosto.

PREDNASTAVLJENI KIRURŠKI POSTOPKI
Z vnaprej nastavljenimi kirurškimi postopki lahko potrebne posege opravite v zelo kratkem času. S kliničnimi podatki o pacientu določite število zaporedij, potrebnih za izvedbo posega - 3, 4 ali 5. Nato se samodejno prikažejo podatki za vsak korak. Zdaj lahko svojega pacienta enostavno zdravite. Tako preprosto in zanesljivo.

JASEN, KORISTEN VMESNIK
Preprost in nevpadljiv zaslon vam omogoča dostop do vseh informacij, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo posega: izbira držala, hitrost, navor, pretok in smer vrtenja.

ENOSTAVNO JE TUDI VZDRŽEVANJE
Za razkuževanje se edini vrtljivi gumb enostavno sname z naprave. Prav tako je enostavno očistiti steklo nadzorne plošče, ki je zelo odporno.

INTUITIVNA NAVIGACIJA
Z enim samim vrtljivim gumbom je navigacija enostavnejša kot kadarkoli prej. Za pomikanje po menijih enostavno obrnete gumb, nato pa kliknete za potrditev izbire.

Ali poleg implantologije izvajate tudi oralno kirurške posege? Nato odkrijte Chiropro Plus, posebej zasnovan za oralne kirurge in maksilofacialne kirurge. Zaradi številnih motorno-instrumentalnih kombinacij je sistem Chiropro Plus idealen za izvajanje vseh parodontalnih in oralnih kirurških posegov, vključno s hemisekcijo.

Ustna kirurgija (vključno s hemisekcijo)
Povezan z ravnim držalom PM 1:2 in mikromotorjem MX-i PLUS je Chiropro PLUS popolna rešitev za posege ustne kirurgije, še posebej za odstranjevanje modrostnega zoba. Držalo PM 1:2 s svojo veliko močjo skrajša čas delitve zoba za 70 % (le 12 sekund za popolno delitev, sekcijo zoba). Potem je tudi sila, potrebna za odstranitev zoba, bistveno manjša in samohladilni sistem, vgrajen v MX-i PLUS, bistveno zmanjša še nevarnost pregrevanja.

USTNA IN PARODONTALNA KIRURGIJA
Postopke ustne in parodontalne kirurgije lahko izvajate tudi s povezovanjem naprave Chiropro PLUS, mikromotorja MX-i PLUS in novega držala velikih hitrosti CA 1:2,5. Glede na operativno mesto je lahko kotna oblika držala bolje prilagojena za poseg kot ravno držalo. Visok navor, ki ga zagotavlja MX-i PLUS, in vgrajeni sistem za samohlajenje zagotavljata hitro delo brez pregrevanja tudi med dolgimi in zapletenimi postopki. Delajte varno in predvidljivo.

 ↓ BROŠURA 

Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra - Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih...

3388
Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

S prednastavljenimi načini delovanja in poenostavljenim upravljanjem je Chiropro L popoln sodelavec za vsadne in zobozdravstvene posege. Vsebuje nastavitve za 8 vsadnih sistemov, ki so na tržišču najpogostejši.

1559
CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

Nekateri izdelki so nepogrešljivi, ker nas navdušujejo že 40 let, in klasični držali CA 1:1 in CA 1:5 podjetja Bien-Air sta dva takšna. Njun razvoj je neustavljiv, zavidljivi učinkovitost in trpežnost pa ju postavljata na vrh pred konkurenco.

1530

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.