Cervitec Liquid: nova formula prinaša uspeh!

1429
Cervitec Liquid: nova formula prinaša uspeh!

Cervitec® Liquid iz podjetja Ivoclar Vivadent se lahko pohvali z izboljšano formulo. Sestavo raztopine za izpiranje ust smo še dodatno optimizirali in ji izboljšali okus. Nova nežna aroma mete je bila dobro sprejeta celo pri ljudeh z zelo občutljivim okusom. S Cervitec Liquid je skrb za ustno higieno prijetna in osvežujoča izkušnja. To je potrdila pred kratkim opravljena raziskava, v katero je Ivoclar Vivadent zajel okoli 150 testnih subjektov.


Sl.: Cervitec Liquid ni bil nikoli boljši to mu omogoča izboljšana sestava


Cervitec Liquid je že pripravljena raztopina za izpiranje ust brez alkohola za profesionalno ustno higieno v zobni ambulanti in doma. Nova formula vsebuje ksilitol, provitamin D-pantenol in 0,1-odstotno raztopino klorheksidina. Cervitec Liquid je s svojim vonjem naredil izjemen prvi vtis na udeležence raziskave. Kar 97 odstotkov respondentov je dejalo, da jim je zelo všeč. Pozitivno oceno so namenili tudi okusu in občutku, ki ga sproža tekočina v ustih.

Raztopino za izpiranje ust je 86 odstotkov vprašanih označilo kot blago oziroma zelo blago. Navzlic temu jih je 89 % izjavilo, da je bil po izpiranju njihov zadah čist in svež. Ne preseneča torej, da je okoli 90% respondentov reklo, da bodo nadaljevali z uporabo Cervitec Liquid in izdelek priporočili drugim.

Dve tretjini subjektov v preučevani skupini je že vedelo, da lahko Cervitec Liquid kupijo v lekarnah. Izpiranje ust s Cervitec Liquid je priporočljivo za paciente pred in po kirurških posegih, povezanih z implantatnim, parodontalnim ali ortodontskim zdravljenjem, saj zavira rast bakterij v ustni votlini.

Priporočljiv je tudi za paciente z visokim tveganjem za nastanek kariesa, slabšo ustno higieno ali slabim zadahom. Cervitec Liquid lahko uporabljajo otroci po dopolnjenem 6. letu starosti.

Cervitec® je registrirana blagovna znamka podjetja Ivoclar Vivadent AG.

Za več informacij se obrnite na:

Ivoclar Vivadent AG
Bendererstrasse 2
9494 Schaan/Liechtenstein
Tel.: +423 235 35 35
Faks: +423 235 33 60
E-naslov: info@ivoclarvivadent.com
www.ivoclarvivadent.com

Kontaktna oseba za stike z javnostmi:

Sabrina Fretz
Služba za korporativno komuniciranje Ivoclar Vivadent AG
Bendererstrasse 2
9494 Schaan/Liechtenstein
Tel.: +423 235 3730
E-naslov: sabrina.fretz@ivoclarvivadent.com

Podobne objave

IPS Ivocolor univerzalna paleta barv in glazurnih materialov za prešano

IPS Ivocolor univerzalna paleta barv in glazurnih materialov za prešano

IPS Ivocolor univerzalna paleta barv in glazurnih materialov za prešano, CAD in slojevito keramiko proizvajalca Ivoclar Vivadent. Sedaj zobozdravniki in zobozdravstveni tehniki potrebujejo zgolj en izbor za prilagoditev in glaziranje restavracij.

1652
Ivoclar case study - Michael R. Sesemann, DDS

Ivoclar case study - Michael R. Sesemann, DDS

Učinkovitost in dolgotrajna stabilnost rezultata sta pomembni zahtevi, ki ju morajo izpolniti direktni postopki izdelave kompozitnih zalivk. V tem kontekstu je ključ do uspeha sistem dobro koordiniranih materialov.

1645

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.