Pokličite nas:
+386-1 200 9855
Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2

Ceramill Motion 2
Ceramill Motion 2
0 1215

Dentalni CAD/CAM sistemi so moderna tehnologija, ki omogoča hitro in kvalitetno izdelavo protetskih del z minimalnim vložkom dela in maksimalno natančnostjo. Natančnost CAD/CAM aparata je velika prednost v primerjavi s standardnim delom, saj se z zmanjšanim številom faz izdelave zmanjša možnost napak in skrajša čas rehabilitacije pacienta. Ceramill CAD/CAM sistem zagotavlja vse prednosti modernega sistema z možnostjo kasnejše nadgradnje.

Motion 2 proizvajalca Amann Girrbach kombinira pet-osno frezanje z možnostjo dela v suhih in mokrih pogojih, kot tudi možnost preklopa iz mokre v suho tehniko med samim frezanjem. Pet-osno delo je novost, ki jo prinaša Motion 2 v primerjavi z Motion 1. Ta novost s pomočjo Ceramill aparata omogoča izdelavo modela, vzorca in popolne proteze, saj se freze premikajo v več smeri. Motion 2 je kompatibilen z drugimi odprtimi sistemi, kot so 3Shape® in Dental Wings®.

Lastnosti:

 • Hibridni sistem, ki omogoča delo v suhih in mokrih pogojih
 • Pet osi, ki omogočajo obdelovanje materiala z različnih kotov
 • Mala dimenzija aparata, zato ne zavzame veliko prostora
 • Modularni aparat, ki ga je enostavno nadgraditi
 • Automatska menjava orodja (vsebuje 6 mest za orodje)
 • Možnost nastavitve hirosti
 • Efektivni odvod praha pri suhi in odpadne vode pri mokri tehniki
 • Merilec orodij vključuje kontrolo tako dimenzije kot tudi možnih poškodb orodij
 • Univerzalno držalo za materiale
 • Visokofrekvenčni Jäger®spindel
 • Možnost nadziranja moči sesanja delcev in vode
 • Pospešeno frezanje v primeru potrebe po hitrosti
 • Enostavno vzdrževanje in visoko odporni materiali
 • Industrijsko natančne osi ki omogočajo visoko vzdržljivost zaradi malega števila gibljivih delov
 • Delovna komora je hermetično ločena od ostalih delov aparata, kar preprečuje vdor vlage in/ali prahu

Ceramill Motion 2 je brez dvoma najboljši aparat za obdelovanje materialov in možnosti za diverzifikacijo uporabe. Odprt sistem omogoča delo z materiali različnih proizvajalcev, kot tudi nadgradnjo programske opreme. Tehnologija digitalnega frezanja, kot tudi druga računalniška področja, napredujejo z veliko hitrostjo in prav zaradi tega je pomembno, da je aparat enostavno nadgraditi za nove postopke in nove načine obdelave. Programska oprema se nadgrajuje s pomočjo aplikacij, ki jih je možno kupiti na trgu, kot tudi z rednimi nadgradnjami ki jih zagotavlja Amann Girrbach. Posebna značilnost je neposredna podpora za uporabnike, ki je na voljo 24 ur na dan tako za procese dela, instalacije kot tudi za testiranja.

Še posebej pomemben del tega CNC aparata je njegov inovativen design, ki je zmanjšal število gibljivih delov na minimum. Ta kompaktna zasnova omogoča enoti Ceramil daljše delovanje brez vmešavanja in spreminjanja kakovosti dela s konstantno natančnostjo. Vse komponente aparata zagotavljajo dolgotrajno in varno obdelavo vseh materialov. Ceramill Motion 2 brez dvoma predstavlja prihodnost v dentalni tehnologiji.

                                                              
 

 

Podobne objave
CERAMILL MAP 400+ CERAMILL MAP 400+
"Čitalnik funkcij" z vgrajenim Splitexom.
Ceramill mikro - prava izbira za vsak zobotehnični laboratorij! Ceramill mikro - prava izbira za vsak zobotehnični laboratorij!
Kakovost potrjuje več kot 6 milijonov izdelanih kronic in zadovoljni uporabniki Ceramill mikro Ceramill Mikro je robusten in kompakten 4-osni rezkalni...
Deli
Objave
Napišite komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.