Automatizacija in fleksibilnost z Ceramill Matikom

394
Automatizacija in fleksibilnost z Ceramill Matikom

Ceramill Matik predstavlja začetek nove dobe v in-house izdelavi. Kot inteligentna proizvodna rešitev se jasno loči od konvencionalnih frezalnih strojev s spremembo diskov. Popolnoma integrirana proizvodna enota laboratoriju omogoča neodvisno in prilagodljivo oblikovanje delovnega procesa. Dramatično zmanjšuje napor in kompleksnost upravljanja materiala in orodja. Samodejno vzdrževanje, čiščenje ter sprememba načinov delovanja prihranijo čas in tehniku pomagajo osredotočiti se na bistvo - sam zobotehnični del.

Ceramill Matik odpira še vedno edinstven segment v digitalnem zobozdravstvenem svetu. Kot prva popolna enota združuje tri stroje v enem. Poleg same procesne postaje sistem opravlja tudi funkcije popolnoma avtomatiziranega sistema za upravljanje zalog ter napravo za čiščenje stroja. Podpora pri nalaganju, čiščenju in upravljanju materiala omogoča ogromne prihranke časa pri vsakodnevnih laboratorijskih rutinah. Poleg tega dodatna programska orodja pomagajo doseči optimalno izkoriščenost materialov in orodij. Zaradi RFID* je vseeno, ali so viri, ki jih je treba uporabiti, nameščeni v ali zunaj sistema. Še ena zanimivost je novo zasnovana 5-osna obdelovalna postaja. Pri razvoju je bil na primer glavni poudarek na maksimalni raznolikosti indikacij in materialov. Ceramill Matik zato ponuja inovativne obdelovalne metode, kot je patentirani način klesanja (60 % prihranek časa), izdelava enodelnih nadomestkov (abatmentov) in hitro frezanje akrilnih materialov, pa tudi največji nabor materialov, ki segajo od trdih in krhkih bločnih materialov do cirkonija, PMMA materialov in kovinskih materialov.

PREDNOSTI

  • Največji prihranki časa pri upravljanju virov z avtomatskim upravljanjem orodij in materialov
  • Najvišja možna udobje zaradi avtonomne mokre in suhe menjave ter avtomatskega čiščenja
  • Poln nabor aplikacij zaradi največjega portfelja indikacij in materialov
  • Varnost glede prihodnosti zaradi stalnega razvoja programske opreme in razširljivega portfelja nosilcev
TEHNIČNI PODATKI Ceramill Matik  Ceramill cleanstream
Dimenzije D/S/V (mm) 780x1.265x1.015 780x1.265x985
Teža prazen/maks. (kg) 310/365 210/260
Moč 100-230 V 50/60 Hz 100-230V 50/60 Hz
Izhodna moč (W) 750 300
Hitrost (vrt./min.) 100.000 -
 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

CERAMILL MAP 400+

CERAMILL MAP 400+

Hiter in natančen, podatki odčitani v visoki ločljivosti – to so lastnosti popolnoma samodejnega optičnega čitalnika Ceramill Map 400+ z visoko občutljivimi 3D tipali in zahtevno, novo razvito strategijo Hitro odčitavanje DNA (DNA Speed Scanning)....

2389
Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3- dostopen kadarkoli in od koderkoli

Ceramill Motion 3 spreminja pravila igre izdelave zobnih nadomestkov v ordinaciji: najbolj inteligentna kombinirana naprava na svetu združuje odlično kakovost izdelave in največjo raznolikost materialov in primerov ter zagotavlja digitalni delovni...

1304

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.