AMANN GIRRBACH – CERAMILL

1493
AMANN GIRRBACH – CERAMILL

AMANN GIRRBACH – CERAMILL

DNK generacija
Moč + zobna inteligenca = storilnost


Naše CAM stružnice so razvite in izdelane posebej za potrebe zobnih tehnikov na sedežu podjetja Amann Girrbach v Kolbachu, Avstrija.  Na osnovi več desetletnih izkušenj s CNC tehnologijo in močnih razvojnih veščin smo pridobili potrebno znanje za razvoj in izdelavo lastne CAM stružnice. Lastno razviti deli, še posebej kontrolne enote, nam omogočajo, da natančno prilagodimo in neprestano razvijamo in prilagajamo stružnice zahtevam zobne tehnike. Edinstvenost naših naprav se kaže na področjih natančnosti, hitrosti in v CAM procesu, ki so posebej prilagojene lastnostim stomatoloških materialov. To imenujemo „Ceramill DNK“.


CERAMILL MOTION 2   5X
EDEN ZA VSE – VSE V ENEM

 

Ceramill motion 2 je prvak po številu indikacij in materialov, ki jih lahko obdeluje. 5-osna stružna enota združuje mokro in suho obdelavo v eno celoto in tako omogoča, da se proces izdelave v celoti zadrži v laboratoriju.


CERAMILL MIKRO 4X
LAHEK VSTOP IN UČINKOVIT NAPREDEK


Ceramil mikro je izredno močna in kompaktna 4-osna stružnica za suho obdelavo blokov cirkonija, mešane keramike ali suhih kompozitnih materialov, pripravljenih za struženje.

CERAMILL MIKRO  5x
5-OSNA TEHNOLOGIJA ZDRUŽENA NA NAJMANJŠEM PROSTORU


Opornice, prečke, vsadni mostički – 5-osna enota Ceramil mikro ne samo da je strokovnjak za izdelavo klasičnih prevlek in mostičkov, pač pa je namenjena tudi izdelavi zahtevnejših rešitev s suhimi snovmi, primernimi za strojno obdelavo.


CERAMILL MIKRO IC 4x
VSA MOČ V NAČINU “CARVING”

 

Ta kompaktna 4-osna stružna enota širi klasično interno laboratorijsko izdelavo s tem, da vključuje možnost mokrega odvzemanja. Z njo se lahko obdeluje tako titanske protetične nadgradnje kot tudi kompoziti, hibridi in steklo-keramika.



 

Podobne objave

Mikro 5-osna tehnologija zajeta na najmanjšem prostoru

Mikro 5-osna tehnologija zajeta na najmanjšem prostoru

Kratki obdelovalni časi za opornice, ploščice in mostičke na vsadkih – 5-osna naprava Ceramill Mikro 5X obvladuje ne le običajne prevleke in mostičke, pač pa je narejena za izdelavo tudi bolj zahtevnih posegov z materiali za suho rezkanje.

1749
CERAMILL MAP 400+

CERAMILL MAP 400+

Hiter in natančen, podatki odčitani v visoki ločljivosti – to so lastnosti popolnoma samodejnega optičnega čitalnika Ceramill Map 400+ z visoko občutljivimi 3D tipali in zahtevno, novo razvito strategijo Hitro odčitavanje DNA (DNA Speed Scanning)....

2336

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.