AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

272
 AIRFLOW® Prophylaxis Master: Celovita rešitev za čiščenje, preprečevanje in vzdrževanje zdravja zob in dlesni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Švicarski izdelek znamke AIRFLOW®, razvit v raziskovalnem centru EMS z več kot 100.000 urami tehničnih in kliničnih testiranj v sodelovanju z vodilnimi zobozdravniki po vsem svetu.
AIRFLOW® Prophylaxis Master je najnovejša inovacija podjetja EMS za "Vodeno terapijo biofilma": edinstveno rešitev za preprečevanje kariesa, parodontalno preventivo in vzdrževanje. Naprava je ustvarjena za intenzivno profesionalno uporabo in se odlikuje po edinstveni ergonomiji, visoki natančnosti, enostavnem vzdrževanju ter skladnosti z najvišjimi higienskimi standardi. AIRFLOW® Prophylaxis Master je bil zasnovan v skladu z najvišjimi standardi zmogljivosti, varnosti in udobja ter je namenjen izvajanju treh osnovnih postopkov terapije vodene biofilma.

AIRFLOW PLUS prašek udobno in učinkovito odstranjuje biofilm, madeže ter kamen tako nad kot pod dlesnijo, kar zmanjšuje potrebo po ročnem in mehanskem instrumentiranju. Ni več uporabe gumijastih skodelic, ščetk in paste. PIEZON® NO PAIN s PS instrumentom zagotavlja minimalno invazivno odstranjevanje zobnih oblog na mestih, kjer je potrebno. Zdravljenje se izvaja pri regulirani temperaturi irigacije in se aktivira z brezžično stopalko.

ZNAČILNOSTI IZDELKA:

 1. PIEZON® ROČNI KOS
 2. AIRFLOW® MAX ROČNI KOS
 3. PERIOFLOW® ROČNI KOS
 4. KAPSULA - Kapsula za AIRFLOW® prašek je izdelana iz polimeriziranega materiala, odpornega na udarce in kemikalije, kar omogoča znatno povečanje učinkovitosti in ergonomije ter visoko zmogljivost.
 5. STOLP ZA VZDRŽEVANJE TLAKA - Nov sistem za vzdrževanje tlaka omogoča stiskanje in sproščanje tlaka v nekaj sekundah z integriranim magnetnim priključkom.
 6. STEKLENICI - Opremljeni s 2 prozornima steklenicama: PIEZON® in NOČNI ČISTILEC. Steklenica PIEZON® omogoča uporabo posebnih razkužilnih raztopin in destilirane vode. Steklenica NOČNI ČISTILEC omogoča čiščenje in razkuževanje vodovoda na koncu dneva.
 7. INTERAKTIVNA OBLIKA ZASLONA NA DOTIK - Preprost in ergonomičen, nov zaslon na dotik EMS ima odzivno vmesnik z 10 stopnjami, ki uravnava in ročno prilagaja moč AIRFLOW® in PIEZON®. Vključuje tudi nastavljivo funkcijo uravnavanja temperature in glasnosti ter opozorila o delovanju in opomnik za vzdrževanje.
 8. NOV KABEL - Trajen in učinkovitejši, nov EMS kabel ima sistem "vstavi in uporabi", ki se enostavno odstrani in servisira. Cevi za prašek so izdelane iz kirurškega nerjavečega jekla za daljšo življenjsko dobo. Vse-v-enem robusten nosilec ročnega kosa z integriranim sistemom za dovod vode.
 9. PEDAL - Brezžični stopalka iz nerjavečega jekla z načinom povečanja moči. Dostop do aktivacije moči na 360°.
  ZUNANJI FILTRI - prozorni filtri zraka in vode omogočajo enostaven pregled na prvi pogled.

  SISTEM ZA ČIŠČENJE - Popolnoma integriran sistem za čiščenje vodnih linij AIRFLOW® in PIEZON®, ki očisti tekoče linije v manj kot minuti.
  NOVA TEHNOLOGIJA BREZ BOLEČIN - Dinamični odziv prilagodi izhodno moč glede na silo, ki se uporablja na instrumentu. Brez zobnega kamna = nizka moč. Visoka odpornost proti zobnemu kamnu = večja moč za minimalno invazivnost.
  SISTEM OGREVANJA - Sistem ogrevanja z nastavljivo temperaturo vode za toplo in udobno zdravljenje.

UPORABA:

ROČAJ AIRFLOW® MAX
Odstranjuje biofilm, madeže in mlad zobni kamen na naravnih zobeh, restavracijah in vsadkih. Očisti in polira v enem samem postopku.

ROČAJ PERIOFLOW®
PERIOFLOW® in prašek PLUS se uporabljata za:

 • Odstranjevanje podgingivalnega biofilma (debridement) v parodontalnih in predimplantacijskih žepih velikosti >4 do 9 mm.
 • Začetno in nadaljnje parodontalno zdravljenje (SPT).
 • Preprečevanje mukozitisa/periimplantitisa.
 • Začetno in nadaljnje zdravljenje mukozitisa/periimplantitisa.

ROČAJ PIEZON®

Po uporabi AIRFLOW® odstranite preostali supragingivalni in subgingivalni zobni kamen s pripomočkom PIEZON® NO Pain.

 

Podobne objave

DENTOM ZOBNI LABORATORIJ

DENTOM ZOBNI LABORATORIJ

  Dentom zobni laboratorij je pričel svojo zgodbo pisati leta 2008, ko se je Aleš Tomšič odločil za samostojno pot. Želel je dokazati,...

4279
Bluephase G4: Intelligent LED light – carefree curing

Bluephase G4: Intelligent LED light – carefree curing

Intelligent LED light – carefree curing. Patented Polyvision technology is your personal assistant when it comes to curing dental materials. 

1444
DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

On Friday, June 25th, 2021, a webinar called "Thermoforming Workshop" was held by lecturer André Büscher from Scheu Dental. There was an overview of SCHEU equipment MINISTAR and BIOSTAR and some accessories (Power Point); an...

2532

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.