3D tiskalnik NextDent™ 5100

4881
3D tiskalnik NextDent™ 5100

Revolucionarna visokohitrostna Figure 4™ 3D tehnologija tiskanja v kombinaciji z najširšim portfeljem v industriji dentalnih materialov, ki naslavlja številne aplikacije, ki rezultirajo z neprimerljivo natančnostjo, ponovljivostjo, produktivnostjo in s skupnim stroškom poslovanja.

 

DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO, REDEFINIRANO

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast). Ta revolucionarna rešitev vsebuje predpogoj, ki opredeljuje industrijo, ki združuje najboljšo hitrost in uspešnost v razredu pri cenovni točki, ki je dostopna praktično vsem laboratorijem in klinikam.

Raznolikost dentalnih materialov, napredna tehnologija tiskanja in združljivost z vodilno dentalno programsko opremo spreminjajo dentalne delovne procese, omogočajo dentalnim laboratorijem in klinikam, da proizvajajo pladnje, modele, kirurška vodila (surgical guide), proteze, ortodontske opornice, krone in mostove z večjo hitrostjo, natančnostjo, učinkovitostjo in nižjimi stroški.

 

 

CERTIFICIRANI IN BIOKOMPATIBILNI MATERIALI

Kombiniran s portfeljem 30-ih edinstvenih NextDentovih biokompatibilnih materialov – največjim številom dostopnih materialov kateregakoli proizvajalca – naslavlja NextDent 5100 številne dentalne aplikacije.  

Ti materiali so na voljo v različnih estetskih barvah z namenom, da bi se tesno ujemali s pacientovimi zobmi in dlesnimi. Vsi NextDentovi materiali so biokompatibilni in CE-certificirani, navedeni in razvrščeni na seznamu FDA v skladu z mednarodnimi predpisi o medicinskih napravah.
 

UVELJAVLJEN POTEK DELA OD ZAČETKA DO KONCA

Glede na njegovo popolno kompatibilnost z industrijsko-standardnimi intraoralnimi skenerji in programskimi rešitvami, zagotavlja NextDent 5100 vsakič natančne rezultate z minimalnim človeškim posredovanjem. Združite tiskalnik z drugimi komponentami dentalnih rešitev 3D Systems, da ustvarite celovit in zanesljiv potek dela. To vključuje NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materialov ter NextDent LC-3D Print Box za UV strjevanje (post-curing).
 

DOŽIVETJE, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

3D Systems je vzporedno z vodilnim razvijalcem biokompatibilnih dentalnih 3D tiskarskih materialov izkoristil svoje 30-letne izkušnje s 3D-tiskanjem, da bi zagotovil rešitev v obliki NextDent 5100. Le-ta celostna rešitev predstavlja materiale, ki opredeljujejo industrijo in tiskalne inovacije, strokovno znanje o dentalni domeni in skladnost s predpisi na vseh pomembnejših trgih, da bi revolucionalizirali  vaš potek dela (work flow).


CENA: 11990€ z ddv

 

Podobne objave

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Skupina Cellerant Consulting Group, ki podeljuje prestižne nagrade proizvajalcem zobozdravstvene opreme, je prepoznala NextDent ™ 5100 kot inovativno tehnologijo, ki bo na novo definirala digitalno zobozdravstvo.

1493
Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Hiter tehnološki napredek je vzrok, da se svet spreminja hitreje kot kdajkoli prej. Eno najbolj dinamičnih področij je 3D tiskanje. NextDent, ki se je razvijals 3D Systems-om, je vodilen v tej vznemirljivi novi 3D tiskani inovaciji.

2258

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.