Pokličite nas:
+386-1 200 9855
3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100
3D tiskalnik NextDent™ 5100
0 1046

 

Revolucionarna visokohitrostna Figure 4™ 3D tehnologija tiskanja v kombinaciji z najširšim portfeljem v industriji dentalnih materialov, ki naslavlja številne aplikacije, ki rezultirajo z neprimerljivo natančnostjo, ponovljivostjo, produktivnostjo in s skupnim stroškom poslovanja.

 

DIGITALNO ZOBOZDRAVSTVO, REDEFINIRANO

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast). Ta revolucionarna rešitev vsebuje predpogoj, ki opredeljuje industrijo, ki združuje najboljšo hitrost in uspešnost v razredu pri cenovni točki, ki je dostopna praktično vsem laboratorijem in klinikam.

Raznolikost dentalnih materialov, napredna tehnologija tiskanja in združljivost z vodilno dentalno programsko opremo spreminjajo dentalne delovne procese, omogočajo dentalnim laboratorijem in klinikam, da proizvajajo pladnje, modele, kirurška vodila (surgical guide), proteze, ortodontske opornice, krone in mostove z večjo hitrostjo, natančnostjo, učinkovitostjo in nižjimi stroški.

 

 

CERTIFICIRANI IN BIOKOMPATIBILNI MATERIALI

Kombiniran s portfeljem 30-ih edinstvenih NextDentovih biokompatibilnih materialov – največjim številom dostopnih materialov kateregakoli proizvajalca – naslavlja NextDent 5100 številne dentalne aplikacije.  

Ti materiali so na voljo v različnih estetskih barvah z namenom, da bi se tesno ujemali s pacientovimi zobmi in dlesnimi. Vsi NextDentovi materiali so biokompatibilni in CE-certificirani, navedeni in razvrščeni na seznamu FDA v skladu z mednarodnimi predpisi o medicinskih napravah.
 

UVELJAVLJEN POTEK DELA OD ZAČETKA DO KONCA

Glede na njegovo popolno kompatibilnost z industrijsko-standardnimi intraoralnimi skenerji in programskimi rešitvami, zagotavlja NextDent 5100 vsakič natančne rezultate z minimalnim človeškim posredovanjem. Združite tiskalnik z drugimi komponentami dentalnih rešitev 3D Systems, da ustvarite celovit in zanesljiv potek dela. To vključuje NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materialov ter NextDent LC-3D Print Box za UV strjevanje (post-curing).
 

DOŽIVETJE, NA KATERO SE LAHKO ZANESETE

3D Systems je vzporedno z vodilnim razvijalcem biokompatibilnih dentalnih 3D tiskarskih materialov izkoristil svoje 30-letne izkušnje s 3D-tiskanjem, da bi zagotovil rešitev v obliki NextDent 5100. Le-ta celostna rešitev predstavlja materiale, ki opredeljujejo industrijo in tiskalne inovacije, strokovno znanje o dentalni domeni in skladnost s predpisi na vseh pomembnejših trgih, da bi revolucionalizirali  vaš potek dela (work flow).


CENA: 11990€ z ddv

 

Podobne objave
3D tisk v zobotehničnem laboratoriju 3D tisk v zobotehničnem laboratoriju
3D tiskanje se šteje za hitro tehnologijo, ker izključuje nekoliko napornih korakov, ki se uporabljajo pri konvencionalnih dentalnih tehnoloških tehnikah, zahteva pa skoraj enako količino časa za proizvodnjo enega ali več predmetov;
Predstavitev 3D tiskalnikov caraPrint 4.0 Predstavitev 3D tiskalnikov caraPrint 4.0
10.09.2018 smo v sodelovanju s podjetjem Kulzer v naših mariborskih prostorih Dental Medical izvedli predstavitev 3D tiskalnika caraPrint 4.0. Udeleženci so spoznali lastnosti tiskalnika in v živo spremljali postopek izdelave začasnih prevlek in mostičkov
Delitev
Objave
Napišite komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.