3D tisk v zobotehničnem laboratoriju

1483
3D tisk v zobotehničnem laboratoriju

V kombinaciji z intraoralnimi ali namiznimi digitalnimi skenerji omogočajo 3D tiskalniki laboratorijem hitro in učinkovito ustvarjanje tridimenzionalnega proizvoda iz digitalne datoteke. 3D tiskanje se šteje za hitro tehnologijo, ker izključuje nekoliko napornih korakov, ki se uporabljajo pri konvencionalnih dentalnih tehnoloških tehnikah, zahteva pa skoraj enako količino časa za proizvodnjo enega ali več predmetov; zatorej je njegova učinkovitost izboljšana s tiskanjem večkratnih enot in zanašanjem na ekonomiko obsega.

Podobne objave

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Najboljši na področju tehnoloških dosežkov v 2018 - NextDent 5100

Skupina Cellerant Consulting Group, ki podeljuje prestižne nagrade proizvajalcem zobozdravstvene opreme, je prepoznala NextDent ™ 5100 kot inovativno tehnologijo, ki bo na novo definirala digitalno zobozdravstvo.

1493
Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Materiali za 3D tiskanje Nextdent imajo potrdila CE in so biokompatibilni, kar vam omogoča, da z njimi tiskate odtisne žlice, modele, vodila za vrtanje ter začasne prevleke in mostičke. In ponudba raste, saj NextDent v svoj nabor redno dodaja nove...

804
Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

Sistem IMPRIMO® - Vse za 3D tisk

IMPRIMO® LC Model je svetlobno občutljiva smola za fotopolimerizacijo in za polne ali votle modele, ki se npr. uporabljajo za posamezne zobe. Gladka in neporozna površina ponuja optimalne pogoje za nadaljnjo obdelavo kot npr. z vakuumskim fomanjem...

1586

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.