3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

1588
3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D produkcijo - Future is today!

GRADIMO PRIHODNOST S 3D PRODUKTI 3D SYSTEMSA, MODULARNA TOVARNIŠKA REŠITEV
 

Prva razširljiva, v celoti integrirana 3D tiskarska platforma z izjemno hitrostjo,
ki omogoča izboljšanje produktivnosti do 15x in predstavlja do 20% nižji strošek.

 


PRODUKTIVNE IN STROŠKOVNO UČINKOVITE DIGITALNE REŠITVE ZA KAKRŠNOKOLI PROIZVODNO OKOLJE.

Obstaja rešitev iz figure 4, ki ustreza proizvodnim zahtevam:

  1. Figure 4 Proizvodnja – prva razširjena, popolnoma integrirana tovarniška rešitev za neposredno 3D produkcijo.
  2. Figure 4 Modularna – razširjena, modularna 3D-proizvodna rešitev, zasnovana tako, da se dela na proizvodni rasti.
  3. Figure 4 Samostojno – izjemno hitro in cenovno ugodno, v enem dnevu izdelan prototip in proizvodnja malih količin.
     

Preoblikovanje proizvodnje

3D sistemi Figure 4 ustvarja 3D-produkcijo - s povečano produktivnostjo, trajnostjo, ponovljivostjo in nižjimi skupnimi stroški operacij (TCO). Figure 4 omogoča hitro in avtomatizirano produktivnost s ponovljivimi, natančnimi deli s prikazovano zmogljivostjo Six Sigma v resničnem svetu, v raznoliki paleti materialov, izdelanih v proizvodnji.
 


Visoko hitrostni digitalni kalupi

Figure 4 zagotavlja izjemno hitro dodajalno tehnologijo izdelave v ločenih modulih, kar omogoča, da se v avtomatizirane montažne linije integrira s sekundarnimi procesi, vključno s čiščenjem, sušenjem in strjevanjem delov do končne uporabe. Digitalno oblikovanje zmanjšuje razvojne stroške, povečuje produktivnost z odpravo stroškov dela in orodja. Proces digitalnega oblikovanja poteka hitro in poenostavi proizvodnjo z avtomatizacijo proizvodnje plastičnih delov ter majhno prostornino. Figure 4 prinaša natančno delo v delujočem procesu izdelave na spletu. 

Modularna platforma raste s proizvodnimi potrebami

Na voljo za razširitev, Figure 4 omogoča proizvodnji, da rastejo skupaj s povpraševanjem - iz samostojnega tiskalnika za hitro izdelavo prototipov in majhno količino neposredne 3D produkcije, do modularnih sistemov, ki rastejo, tako kot raste  obseg dela, do popolne avtomatizirane - integrirane tovarniške rešiteve.

Širok spekter materialov

3D Design Center ima več kot 30 let izkušenj na področju raziskav in razvoja ter strokovnega razvoja. Materiali za izdelavo, ki so na voljo za Figure 4, vključujejo široko paleto materialov, ki omogočajo uspešno zamenjavo konvenciane metode litja.

Spodaj je seznam 12 materialov za 3D tisknej s NextDent 5100:

  • Base
  • SG
  • C&B, C&B MFH
  • Ortho Clear, Ortho IBT, Ortho Rigid
  • Model, Model Ortho
  • Tray
  • Gingivitis Mask
  • Cast

Nadgradite svoje delo s 3D tiskom

Figure 4: uporaba napredne programske opreme 3D Sprint, 3D Systems za pripravo, urejanje, tiskanje in upravljanje datotek iz enega samega intuitivnega vmesnika. 3D Sprint omogoča kupcu znatno zmanjšanje stroškov lastništva svojih 3D tiskalnikov z zmanjšanjem potrebe po dragih programskih programih s strani tretjih proizvajalcev. 3D Sprint samodejno ustvari izjemno učinkovite podpore, ki zahtevajo veliko manj materiala, kar lahko privede do znatnih prihrankov.

Povečajte svojo produkcijo

3D Connect prinaša novo raven upravljanja v 3D proizvodnji, s spremljanjem flote in oddaljenimi diagnostičnimi aplikacijami.
Storitev 3D Connect zagotavlja varno povezavo z oblakom do servisnih skupin 3D Systems za proaktivno in preventivno podporo ter boljše storitve, izboljšanje in zagotavljanje zanesljivosti proizvodnje za vaš sistem.
S pomočjo 3D Connect Manage lahko svojo opremo upravljate in nadzirate kadarkoli, kjerkoli dostopate do tiskalnih opravil, meritev uspešnosti sistema in uporabe, da izboljšate učinkovitost proizvodnje.

Podobne objave

Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Inovacije 3D tiskanja - NextDent stroji

Hiter tehnološki napredek je vzrok, da se svet spreminja hitreje kot kdajkoli prej. Eno najbolj dinamičnih področij je 3D tiskanje. NextDent, ki se je razvijals 3D Systems-om, je vodilen v tej vznemirljivi novi 3D tiskani inovaciji.

2260
3D tiskalnik NextDent™ 5100

3D tiskalnik NextDent™ 5100

S tehnologijo Figure 4™, omogoča NextDent 5100 hiter 3D tisk za izdelavo zobnih pripomočkov in odlitkov (sacrifice cast).

4885

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.