Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

1560
Sistem za implantologijo Chiropro L - Povečajte svoja pričakovanja

S prednastavljenimi načini delovanja in poenostavljenim upravljanjem je Chiropro L popoln sodelavec za vsadne in zobozdravstvene kirurške posege. Vsebuje nastavitve za 8 vsadnih sistemov, ki so na tržišču najpogostejši.
 


Na vsaki stopnji postopka na zaslonu prikaže vse klinične podatke, ki jih potrebujete za tekoč potek dela. Vgrajeno ima pršilo vode, ki preprečuje pregrevanje kosti in zagotavlja dolgo vztrajno delo.


TEHNIČNI PODATKI:

  • Nadzorno stikalo (razkužljivo): -
  • Vstavljanje vsadkov: ✓
  • Vgrajeni kirurški postopki: ✓
  • Kirurški protokoli: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
  • Vodeni kirurški protokoli:  -
  • Digitalni potek dela (uvozi podatke iz programa za načrtovanje CodiagnostiXTM):  -
  • Izvoz kirurškega poročila:  -
  • Največji navor vrtljivega dela pri delu z vsadki: 55 Ncm
  • Mere D x Š x V: 309mm x 220mm x 123mm
  • Teža: 2,7 Kg
  • Jamstvo: 2 leti
  • Podatki za MX-i: MX-i LED 1600755-001; Samo-zračenje
  • Mere mikromotorja ø x D: 23 x 91mm
  • Teža mikromotorja: 115g
  • Oznake: Chiropro L komplet z CA 20:1 L 1700307-001; Chiropro L komplet brez CA 1700298-001

Chiropro L podjetja Bien-Air vam s svojo močjo in natančnostjo zagotavlja, da boste samozavestno premagali vsak izziv!

Chiropro L ima nastavitve za 8 na tržišču najpogostejših vsadnih sistemov. Postopki dela z njimi so prednastavljeni in se prikazujejo na zaslonu. Hkrati lahko Chiropro L prilagodite svojim potrebam in potrebam drugih uporabnikov. Samo par sekund je potrebno za določitev, shranjevanje in spreminjanje posameznega programa. 

Z namenom, da poenostavi vsakodnevno delo, je Chiropro L neskončno vsestranski in omogoča uporabo pri številnih posegih v implantologiji, zdravljenju korenin in zobni kirurgiji. ProImplant je poenostavljena različica namenjena zgolj implantologiji. Vse naprave so opremljeno z izredno uporabno peristaltično črpalko, zasnovano in patentirano v podjetju Bien-Air. Vodne cevke vsebujejo notranjo oporo, ki zagotavlja zelo enostavno rokovanje in najvišjo možno higieno. Zgoraj navedeni vsadki so blagovne znamke podjetij z enakimi imeni. Podatki, ki jih vsebujejo programi proizvajalcev, so informativne narave in Bien-Air ne prevzema odgovornosti za njih. Podatki se lahko spreminjajo brez opozoril.

CHIROPRO L – NEPREMAGLJIVA MOČ

Ko uporabljate Chiropro L, je vse oblikovano za vaše udobje. Mikromotor Chiropro MX-i LED, najmočnejši in najlažji na tržišču, ima LED svetilo, ki sveti z isto močjo ne glede na hitrost motorja. Držalo se lahko pohvali z eno najmanjših glav, ki so bile kadarkoli izdelane. Vgrajeno ima edinstveno pršilo vode, kar držalo dela izredno enostavno za uporabo. Njegovo palično LED svetilo z dvojnim steklom zagotavlja še, da je svetloba nespremenjena ne glede na hitrost obratov. Chiropro L nudi 8 poglavitnih vsadnih sistemov in vse njihove dele. Lahko ga tudi prilagodite lastnim potrebam.

Dental Medical je ponosni zastopnik vseh izdelkov Bien-Air.

 

Podobne objave

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

TORNADO X - turbina podjetja Bien Air Dental

Accu-Chuck™ - mehanizem za zanesljivo vpenjanje in vrtenje svedra - Ta revolucionarna tehnologija zagotavlja trdno vpenjanje svedra, kar izključi vse tresljaje in daje držalu TORNADO X stabilnost in udobje pri delu, kot ga pri najbolj natančnih...

3391
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air.

2777

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.