Domov > Implantologija in kirurgija > RAZKRIVAMO VAM SKRIVNOST! Predstavljamo vam podjetje DENTAL RATIO!

RAZKRIVAMO VAM SKRIVNOST! Predstavljamo vam podjetje DENTAL RATIO!

RAZKRIVAMO VAM SKRIVNOST! Predstavljamo vam podjetje DENTAL RATIO!

 

Izdelki za zobne vsadke DENTAL RATIO so visoko kakovostni in izdelani v tradicionalnem nemškem podjetju Hager & Meisinger. To je jamstvo za medicinske izdelke na visoki ravni.

 

Od leta 1888 so tradicija, natančnost in inovativnost osrednja vodila uspeha podjetja Meisinger.

Z več kot 125-letnimi izkušnjami, visoko kvalificiranimi in motiviranimi sodelavci ter sodobnimi tehničnimi pogoji proizvaja Meisinger lastne blagovne znamke v najvišjem kakovostnem razredu izdelkov narejenih v Nemčiji (Made in Germany).

Hager & Meisinger zagotavljata kakovost svojih izdelkov z neomejenim in neprekinjenim nadzorom v vseh korakih proizvodnje, visoko kakovostjo uporabljenih materialov in nadzorom pogojev skladiščenja. 

 

2004. Dental Ratio je v svojem začetku proizvodnje začel z dvema linijama implantatov, HEXATEC in OKTAGON. Takrat je bilo na voljo le nekaj premerov in dolžin implantatov. 

2009. Ulf Henschen je prevzel “Dental Implant System” in uvedel višje standard, rezultat česar je: OKTAGON® implantat.

2010. Z boljšo kontrolo kakovosti in boljšo izvedbo površine morfologije implantata (S.L.A.) je bila optimizirana  površina, imenovana “Tissue Level”.

2012. Dentalni implantat je bil razširjen v “Bone Level” predelu, kar uporabniku omogočila več različnih rešitev.

2015. “Tissue Level CONICAL” je bila ustvarjena, da bi uporabniku zagotovila stožčasti implantat v “Tissue Level” ravni. 

2016. Predstavitev ROX-CERA Cerid® implantatov. Z uporabo titana iz razreda 5, ki je prevlečen s slojem  keramike in je močnejši od titanskega implantata razreda 4 ter ima lastnosti keramičnega implantata.

2017. Z linijo vstavitve “Tissue Level” ali “Bone Level”  valjaste in koničaste oblike implantata.

 

Razumne cene za strokovnjake in paciente

Za zagotavljanje dobrega zdravstvain pri stalno naraščajočih stroških zdravstvenega sistema igrajo visokokakovostni izdelki za pošteno ceno pomembno vlogo.
Ekonomska učinkovitost izdelkov DENTAL RATIO je v prid zobozdravnikom in pacientom.

Strokovno svetovanje na najvišjem nivoju

Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje na področju ustne implantologije. Uporabljamo vse svoje znanje, da vam svetujemo glede na vaše povsem lastne potrebe.
DENTAL RATIO je speciliziran za ustno implantologijo in ponuja nepatentirane, cenovno ugodne izdelke za maksilofacialne in oralne kirurge, zobozdravnike in zobotehnike – vključno s široko paleto protetičnih rešitev.


Kupujte pametno

"Kupujte pametno" je reklo DENTAL RATIA in povezuje visoko kakovost izdelkov s premišljeno rabo virov in postopkov, kar zagotavlja stroškovno učinkovite izdelke.
Naš namen je izboljšanje zdravstva in kakovosti življenja čim več pacientov. To dosegamo tako, da nudimo zobozdravstvene izdelke visokega razreda po pravični ceni.   

 

Kakovost za pravično ceno

Naš cilj je razvoj, izboljšanje in ponudba visokokakovostnih medicinsko-tehničnih materialov in postopkov. 
Strokovne in znanstvene nasvete in podporo za DENTAL RATIO nudijo znani strokovnjaki implantologije.
DENTAL RATIO in njegov proizvajalec Hager&Meisinger, ki je znan po svoji preverjeni kakovosti, nudita  ugodne cene in to neposredno kupcem.
Za dolgoročni uspeh naših sistemovna visoko strokovnem in vedno večjem trgu implantologije in kirurgije je odločilnega pomenastrokovno znanje in zadovoljstvo uporabnikov.

 

OKTAGON® - vsadki DENTAL RATIO

Prepričajte se!

Naš vsadni sistem OKTAGON® uporablja preverjene,dnevno uporabljanje koncepteimplantologije in povezuje enostavnost s široko uporabo.

Vsadni sistem OKTAGON® je iz čistega titana stopnje 4(Grade 4 Pure Titanium) in obstaja v izvedbah RAVEN TKIVA (TISSUE LEVEL) in RAVEN KOSTI (BONE LEVEL).

Na ravni tkiva se vsadki povezujejo s protetično nadgradnjo preko notranjega stožca 8° z dodatnim oktagonalnimvrhom navoja. Na ravni kosti so vsadki povezani preko notranjega stožca 15°, pri čemer notranji utori stabilizirajo protetične dele.

Hrapavost na makro ravni kaže površinsko hrapavost 20 do 40 µm, na mikro ravni pa 2.0 do 4.0 µm. Površina, ki prodre v kost, je peskana s korundom (> 99% Al2O3 = aluminijev oksid) in jedkana.


Garancijski certifikat

Z uporabo DENTAL RATIO-a implantatov in pripomočkov, ste vedno varni. Podjetje Vam daje garancijo na vse DENTAL RATIO izdelke. Podjetje Vam v primeru težav z implantatom ali pripomočki, ponuja zamenjavo za izdelke, v primeru da izdelki ne dosegajo zagotovljene DENTAL RATIO kvalitete. Prav tako Vam DENTAL RATIO v primeru težav nudi zamenjavo izdelka drugega proizvajalca, če vam ta ne prizna reklamacije, ker se je izdelek kombiniral z DENTAL RETIO izdelkom.

DENTAL RATIO DAJE DOŽIVLJENSKO GARANCIJO NA VSE SVOJE IMPLANTATE.
DENTAL RATIO DAJE 10 LETNO  GARANCIJO NA SVOJE ABATMENTE.

Proizvedeno v Nemčiji, v podjetju HAGER & MEISINGER. V podjetju z več kot 125 letno zgodovino proizvodnje medicinskih pripomočkov.>

Pustite komentar