Končna obdelava

1606
Končna obdelava

Naslednji proizvodi so del kategorije izdelkov "direktnih restavracij". Zajemajo postopek izdleave direktnih restavracij - od preparacije do nege restavracije. Izdelki so med seboj optimalno usklajeni in omogočajo uspešno obdelavo in nanos.

OptraPol

OptraPol “Next Generation” je zelo kvaliteten enofazni sistem za poliranje, ki prihrani vaš čas.

OptraPol “Next Generation” je odlična izbira za enofazno finiranje in poliranje restavracij iz vseh priljubljenih kompozitov. Kompozitne materiale lahko z njimi spoliramo v enem samem koraku, saj so zelo učinkovite. Narejene so iz silikonske osnove, polnjene z mikro-finimi diamantnimi kristalnimi delci, celo do 72 % masnega deleža. Zaradi te izredne sestave so sijajni rezultati poliranja vidni že po nekaj sekundah.

Po poliranju z OptraPol “Next Generation” dobijo kompozitne restavracije (iz npr. Tetric EvoCeram) trajen lesk naravnega videza. Polirne gumice učinkovito odstranjujejo vsako hrapavost površine v zelo kratkem času in naredijo površino izredno gladko. Tako so restavracije manj dovzetne za zabarvanje in nabiranje zobnih oblog.

Z uporabo OptraPol “Next Generation” enofazna sistema za poliranje se izognemo zamudni menjavi instrumentov in zmedi z različnimi grobostmi gumic. V primerjavi z elastičnimi polirnimi diski, ponuja polirni sistem OptraPol različne oblike, ki se optimalno prilegajo površinam zob. To omogoča veliko natančnejše poliranje restavracij.

Polirne gumice so dimenzionalno stabilne, odporne na obrabo in dolgotrajne. Lahko jih avtoklaviramo do 20-krat.

Prednosti:

  • Hitro poliranje do visokega sijaja v samo enem koraku.
  • Gladke površine zahvaljujoč visoki koncentraciji diamantnih delcev.
  • Mogoča ponovna uporaba.


Astropol

Astropol polirni sistem je oblikovan posebej za finiranje, poliranje in visoki sijaj kompozitnih in ceromernih materialov.

Astropol je celovit finirni in polirni set, ki obsega tri različne abrazivnosti in štiri različne oblike polirnikov za interdentalno in okluzalno uporabo

  • Mali plamen
  • Veliki plamen
  • Čaša
  • Disk

Astropol F (finiranje) je primeren za odstranjevanje odvečnega materiala in predpoliranje.

Astropol P (poliranje) je oblikovan za poliranje restavracij. Astropol P zagotavlja gladke površine in pripomore k doseganju prvorazrednih rezultatov, zlasti pri kompozitnih materialih z mikro polnili (Heliomolar, Heliomolar Flow, Heliomolar HB).

Astropol HP (poliranje do visokega sijaja) je primeren za odlične rezultate z zelo gladko, izredno bleščečo površino. Ti polirniki so predvsem priporočljivi za hibridne kompozitne materiale (Tetric, Tetric EvoCeram, Tetric EvoFlow, Tetric Ceram HB).

Astrobrush

Astrobrush je polirni sistem za visoki sjaj, ki daje bleščeče rezultate tudi brez uporabe polirne paste, saj vsaka ščetina deluje kot majhen polirni instrument.

V posebna vlakna polirnikov Astrobrush je vdelan silicijev karbid kot abrazivno sredstvo. Ko se ščetine obrabljajo, prihaja na površje vedno nov abraziv. Tako lahko ščetine neprestano omogočajo odlično zmogljivost poliranja. Želene rezultate dosežemo na bolj čist in hitrejši način kot z običajnimi polirniki.

Astrobrush je na voljo v treh različnih oblikah

  • Mala čaša

Ta oblika je primerna za poliranje restavracij v cervikalnem področju in frontalni regiji, na okluzalnih ploskvah in za odstranjevanje zabarvanj blizu dlesni, na omejenih področjih.

  • Velika čaša

To obliko uporabljamo za poliranje večjih restavracij v transkanini področju in za odstranjevanje zabarvanj.

  • Konica

Ta ščetka je primerna za poliranje okluzalnih fisur in aproksimalnih ploskev restavracij.

Indikacije

Poliranje kompozitnih, kompomernih, keramičnih in restavracij iz stekloionomernih cementov do visokega sijaja.

Podobne objave

Učinkovit pristop k restavriranju mlečnih zob

Učinkovit pristop k restavriranju mlečnih zob

Tekoči debeloslojni (bulk) kompozitni materiali se uporabljajo za nadomestitev dentina v kavitetah I. in II. razreda. Odlikujejo ga preprosta implementacija, visoka učinkovitost in odlični estetski rezultati.

1750
GLUMA® 2Bond - Velika pridobitev, manjša bolečina

GLUMA® 2Bond - Velika pridobitev, manjša bolečina

Na podlagi več kot 25 let kliničnih izkušenj, je Heraeus razvil novi adhezivni sistem GLUMA 2Bond. Izpolnjuje vse sodobne zahteve in poseduje vse značilnosti, ki so potrebne za nezahtevno in najvišjo stopnjo adhezije.  Z GLUMA 2Bond,...

2123
Filtek Ultimate in Filtek Ultimate Flowable-restavracijski materiali

Filtek Ultimate in Filtek Ultimate Flowable-restavracijski materiali

Napredek do ekspresta za estetske restavracije. Zahvaljujoč nanotehnologiji, Filtek Ultimate kombinira izvrstne značilnosti hibridnega kompozita in vrhunsko estetiko mikro polnjenega kompozita.

1486

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.