Domov > Implantologija in kirurgija > Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

Ekskluzivni partner zaupanja - Cendres+Métaux

 

Izkušnje in inovacije ustvarjajo dodano vrednost


Stranke Cendres + Métaux že več kot 100 let zaupajo v sposobnost tega podjetja in jim tako pomagajo, da z izjemno natančnostjo spreminjajo dragocene materiale v visoko kakovostne izdelke.

Ta kombinacija izkušenj in inovacij je rezultat uspešnih rešitev.

V Cendres + Métaux spremljajo njihovo bazo izdelkov od zasnove do konca pakiranja izdelka in so zato tudi sposobni ponujati celovito paleto tržno zanimivih izdelkov.

Cendres + Métaux Group ima sedež v Biel / Bienne, v švicarskem urarskem centru in zaposluje 400 ljudi po vsem svetu.

 

Skupina podjetij Cendres + Métaux je razdeljena na tri področja poslovanja:

- Cendres + Métaux Management Ltd nudi finančne, kadrovske in informacijske storitve za vse Cendres + Métaux (Družbene skupine Holding Ltd.)

- Podjetje Cendres + Métaux Medtech in hčerinska družba Diavantis SA, skupaj pokrivata zobozdravstvene storitve in medicinsko tehnologijo.

- Njihovo strokovno znanje na področju luksuznega blaga in industrijskih področij jim zagotavlja Cendres + Métaux Lux Ltd in Cendres + Métaux Microtech Ltd.

 

Visoka kakovost povezuje vse njihove dejavnosti, kar predstavlja osnovo za uspešno delovenje procesov. Prizadevajo si za kakovost in vsi njihovi izdelki imajo zakonsko predpisana dovoljenja, ki so potrebna za področja njihovega poslovanja in  tako lahko upravljajo z vrsto certifikatov. Kot predelovalci plemenitih kovin so certificirani tudi po predpisih RJV. Ta postopek zagotavljanja vsebnost mineralnih surovin (RMAP) [prej program TČ (SZVP)] in COC.

Cendres + Métaux Medtech je zaupanja vreden partner strank v medicinski tehnologiji in zobozdravstvu po vsem svetu.

Medicisnki pripomočki se večinoma proizvajajo na podlagi pogodb za tretje dobavitelje. Zobozdravstveni izdelki so na voljo pod lastno blagovno znamko, vendar so izdelani tudi po pogodbi za tretje osebe. Lastne blagovne znamke so razdeljene v tri komplementarne linije izdelkov:

- prosthetic.line,

- aesthetic.line in,

- digital.line.

Pustite komentar

Prikaži vse komentarje

Rommy20.03.2019 06:22

To je super!