Domov > Implantologija in kirurgija > DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!

DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!

DENTAL RATIO podjetje, ki je vredno zaupanja!

 

PRECIZNOST - KAKOVOST - PRIMERNA CENA 
Dobrodošli v Dental Ratio!

 

 

Kakovost

DENTAL RATIO je ugledno podjetjetje, z zagotovljeno visoko kakovostjo izdelkov, brez kompromisnih rešitev.

Primerna  cena 

DENTAL RATIO zagotavlja ekonomično ceno kar omogoča večjo prilagodljivost pri implantološki oskrbi različnih pacientov.

Globalno

DENTAL RATIO® je na voljo v več kot 25 državah po vsem svetu.

Pomen “OKTAGON SURFACE” 

Površina: makro-hrapavost od 20 do 40μm in mikro-hrapava površina od 2,0 do 4,0 μm. Površina implantana je v končni fazi obdelana s peskanjem (> 99% Al2O3 -aluminijevim oksidom) in jedkana s kislino.


STROKOVNA PODPORA – ZAUPANJA VREDNO PODJETJE

Zmanjšajte stroške

Njihovo poslanstvo je: visoka kakovost za pošteno, primerno ceno. Kakovost dosegajo in permanentno kontroliramo ter skrbimo za primerno ceno, ob tem nenehno izboljšujejo in širijo ponudbo. Pri čemer  je njihov sistem primerljiv s sorodnimi sistemi na trgu, s skrajšamo krivuljo učenja za klinike oz njihove specialiste.


Primerjava cena

SBWire navaja, da naj bi trg zobnih implantatov narasel za vsaj 4,6% do leta 2022. Ker se rast nadaljuje, postaja pomembnejši dejavnik tudi cena na trgu. Implantološka oskrba v zobozdravstvenu velja za možnost obravnave in izvedbe, če je cenovno dostopen, kar v veliki meri pripisujemo ceni zobnih vsadkov, ki jih določajo vodilni svetovni proizvajalci vsadkov.

DENTAL RATIO® niža svoje stroške s preusmeritvijo sredstev iz direktne prodaje in svetovanja v ordinacijah, v sredstva namenjena za razvoj. V podjetju bdijo nad izboljšavami proizvodnega procesa, kar jim zagotavlja izdelavo visoko kakovostnih izdelkov po skoraj polovičnih cenah, v primerjavi z drugimi blagovnimi znamkami. Ta velika razlika v strošku potrošnih materialov omogoča, da zdravite več bolnikov in rastete skupaj s trgom rasti potrošnje vsadkov.

 
Verjamemo, da želite Vašim pacientom ponuditi najboljše storitve z izborom najboljših pripomočkov in optimalnih materialov za posemezne aplikacije. Visoko kvalitetne in cenovno ugodne proizvode proizvajalca DENTAL RATIO, lahko spoznate v njihovem katalogu materialov in ceniku, tukaj, ter se prepričate v njihovo ponudbo dentalnih implantatov in pripomočkov:

 

Pustite komentar

Prikaži vse komentarje

Ana Domijanic16.07.2019 22:17

Zanima me cena končnega implantata