BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

2771
BORA LK TURBINA - MULTIFLEKS, najboljše od Bien Air

Turbine Bora LK so neverjetno lahki in natančni instrumenti. Za izdelavo svojih turbin je podjetje Bien Air dobilo navdih v najzahtevnejših sektorjih oblikovanja, kot je aeronavtika ali tekmovanje v jadranju.


Te turbine so neverjetno zmogljive in zanesljive, saj vključujejo najnovejšo tehnologijo Bien Air. Prav tako zagotavljajo popolno higieno zaradi nepovratnega ventila in popolne megle zaradi treh razpršil. Poleg tega vključujejo gumb "Cool Touch", ki bistveno zmanjša pregrevanje turbine.

Nove turbine Bora LK in Prestige LK podjetja Bien-Airprovide, so popolno združljivost s sklopko MULTIflex® Kavo® za hitro povezovanje rotacijske sklopke.  Zmogljive, robustne in zanesljive turbine Bora in Prestige imajo najboljšo tehnologijo Bien-Air. Zagotavljajo brezhibno higieno, zahvaljujoč vodnemu protipovratnemu ventilu, ki je povezan s sistemom Sealed Head. Poleg tega je popolno razprševanje zagotovljeno s tremi ločenimi pršili za zrak / vodo podjetja Accu-Spray. Opremljeni so tudi z gumbom Cool Touch, ki omejuje pregrevanje. Ultra lahek ročaj iz karbonskih vlaken na modelih Blackline zagotavlja prijeten oprijem in neprimerljivo odpornost proti obrabi.

Popolna dopolnitev turbine Bora za široko paleto restavratorskih del, odlična vodljivost in lahkotnost, ki ju ponujajo turbine Prestige in njihova kompaktna glava, ki ju resnično loči od drugega.

Značilnosti - Bora LK:

  • Moč (W): 17
  • Odprtina za razprševanje: 2 x 3 ločeno
  • Raven hrupa (dBa): 59
  • Premer glave (mm): 12.6
  • Velikost glave (mm): 14.5 (22,6 mm z robom 19 mm)
  • Hitrost vrtenja (vrt / min): 320'000
  • Svetloba: LED
  • Intenzivnost svetlobe (klux): Prb. 17
  • Keramični kroglični ležaji: DA
  • Teža (g): 72
  • Priključek Multiflex®: LED
  • Garancija: 2 leti
  • Referenca: Bora LK 1600732-001

BORA ICONIC NATANČNOST

Vsaka evolucija serije Bora in Prestige pooseblja Bien-Airov pristop, usmerjen k uporabnikom v mikro precizni tehniki. Impresivna koncentriranost, varno hlajenje na mestu tretiranja in skoraj popolna porazdelitev teže so le trije od mnogih na seznamu zmogljivosti in izboljšav udobja, ki vam bodo koristile. Z najbolj kompaktno glavo Prestige se do tistih težko dostopnih območij na zadnji strani ust pride presenetljivo enostavno. Presegajo visoke standarde, ki ste si jih zadali z dokazano usposobljenostjo in kakovostjo, ki jo predstavlja ta napredna serija.

TEHNOLOGIJA

  • Accu-Chuck ™ (mehanizem za zaklepanje in vrtenje) 

Dokazan sistem za blokiranje in odpravljanje vibracij, jamči za optimalno stabilnost in natančnost, ne glede na hitrost vrtenja. Sestavljen z gumbom Bien-Air's Soft PushTM, je sprostitev bara hitra in enostavna.

  • Accu-Spray Sep.3 z dualook ™ (LED osvetlitev) 

Ovaj ultra-precizan sistem za raspršivanje sastoji se od tri odvojena spreja za vazduh i vodu koji pružaju sveobuhvatno hlađenje borera i operativnog mesta. U kombinaciji sa LED svetlom i dva dualookTM višesmerna optička staklena provodnika, neometana intraoralna vidljivost iz širokih uglova je zagarantovana.

  • Cool Touch ™ varnost

Ta patentirana tehnologija za preprečevanje segrevanja je priročno integrirana v gumb za pritrditev glave in je zasnovana za vzdrževanje glave instrumenta pri varni temperaturi, kar bistveno zmanjšuje opekline pri bolniku.

  • Sealed Head™  kontrola kontaminacije 

V kombinaciji s protipovratnim ventilom ta mehanizem, ki je odporen proti obrabi, preprečuje, da bi se oralne tekočine in drugi organizmi infiltrirali v glavo instrumenta, vodne črte in enoto za zdravljenje. To odpravlja tveganje za navzkrižno kontaminacijo pacienta in znatno podaljša življenjsko dobo krogličnih ležajev.

  • Keramični kroglični ležaji po naročilu

Ti odporni proti obrabi keramični kroglični ležaji Bien-Air podaljšujejo življenjsko dobo ročnika in prispevajo k nižjemu nivoju hrupa.

  • Prosto gibanje

Svoboda gibanja za optimalno udobje pri delu. Zahvaljujoč lahkemu rotirajočemu priključku za hitro povezavo Unifix in enostavno uporabo, je kombinacija turbin / cevi Bien-Air iz dneva v dan prijeten družabnik.

IZPOLNITE OBRAZEC


Za več informacij lahko prevzamete brošuro o nastavkih in držalih zanesljive natančnosti.

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

MCX LED mikromotor  - Najmanjši med velikimi

MCX LED mikromotor - Najmanjši med velikimi

Do 40% krajši in 33% lažji. Z nastavljivim LED svetilom je najmanjši in najlažji brezkrtačni mikromotor, ki ga je kadarkoli izdelalo podjetje Bien-Air.

1820
CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

CA 1:1 - DEDIŠČINA ZANESLJIVOSTI

Nekateri izdelki so nepogrešljivi, ker nas navdušujejo že 40 let, in klasični držali CA 1:1 in CA 1:5 podjetja Bien-Air sta dva takšna. Njun razvoj je neustavljiv, zavidljivi učinkovitost in trpežnost pa ju postavljata na vrh pred konkurenco.

1530

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.