anaxGUM priročnik, by Christian Coachmann

1492
anaxGUM priročnik, by Christian Coachmann

anaxGUM v barvi tkiva se uporablja za estetske rekonstrukcije delov gingive. Lahko ga nanese tako dentalni tehnik v dentalnem laboratoriju kot tudi stomatolog direktno v pacientova usta.

 

 

anaxGUM – enostaven povratek k naravnemu videzu dlesni 
 

Naraven videz dlesni (rdeča estetika) mora biti enako pomemben kot ustvarjanje popolne dentalne restavracije (bela estetika). anaxGUM so razvili, da bi se dobro ujemal z različnimi niansami naravne gingive, kar se da precizno. anaxGUM je dobro koordiniran sistem paste (Gingive Paste) in tekočih materialov za modeliranje (Paint/Flow). Njegove številne možnosti variacij vključujejo širok spekter za individualno reprodukcijo gingive pacienta. Lahko se uporablja pri vijačno retiniranih implantatnih substrukturah, za tehniko kron in mostičkov za snemljive (mobilne) restavracije, kot tudi za individualizacijo totalnih protez.
 


 

anaxGUM je posebno dizajniran za direktno uporabo v ustih. Restavracije od zamenjave manjkajočih papil, ki oblikujejo črne trikotnike, do kompletnega posnemanja gingivoplastike, se lahko realizirajo direktno v pacientovih ustih. Visoka gostota kompozita garantira lahko polirnost in zatorej omogoča dolgoročno higieno restavracije.

IZPOLNITE OBRAZEC


anaxGUM priročnik s primeri iz prakse lahko preberete, tako da izpolnite obrazec.

  Obrazec za prenos brošure:

Podobne objave

SPOZNAJTE Anaxdent - Q&A s predavateljem Carlos Baurier Salvansa

SPOZNAJTE Anaxdent - Q&A s predavateljem Carlos Baurier Salvansa

V sodelovanju z mladim inovativnim podjetjem Anaxtdent, s sedežem podjetja v Stuttgartu, smo junija 2018 organizirali tečaj na temo: digitalno-analogne tehnologije, all-on-four in all-on-six.

1166
MPF izdelki

MPF izdelki

Podjetje M.P.F. Brush predstavlja nov korak za keramike, ki ločujejo med kakovostmi. Nova keramična paleta je zadnja inovacija podjetja M.P.F. Brush. Paleta prihaja v črni škatli z italijanskim marmorjem, ki uporablja...

1819

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.