3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Polietrski materiali za odtiskovanje

2346
3M™ ESPE™ (Soft) Monophase Polietrski materiali za odtiskovanje

Novi polietrski materiali za odtiskovanje Monophase in Soft Monophase v svetlejših barvah vam omogočajo večjo berljivost, hkrati pa ohranjajo tradicionalne natančnosti polietrskih materialov, z mehkejšo različico Soft. Vaši pacienti bodo uživali v okusu svežine mentola in cenili enostavnost, s katero se odtis odstranjuje iz ust po strjevanju. Materiali Monophase in Soft Monophase vam zagotavljajo zelo natančno odtiskovanje in popolnoma prilegajoče restavracije, saj imajo naslednje lastnosti:

  • Izjemna začetna hidrofilnost za doseganje natančnega odtisa brez mehurčkov
  • Odlične lastnosti pretoka, ki zagotavljajo odlično podrobno reprodukcijo
  • Edinstveno trenutno strjevanje, tako imenovani "Snap-set", preprečuje strjevanje med časom dela
     

Prednosti in lastnosti

Natančno odtiskovanje je pomemben korak pri ustvarjanju kakovostnih restavracij. Kot vodilni proizvajalec zobozdravstvenih rešitev za odtiskovanje, je 3M ESPE znan po svoji predanosti kakovosti in inovativnimi izdelki. Že od uvedbe prvih materialov za odtiskovanje, pred več kot 45-imi, imajo 3M ESPE inovacije konstantno napredno tehnologijo odtiskovanja. 3M ESPE Soft Monophase in Monophase polietrski material za odtiskovanje nudi dokazane lastnosti polietra, pomaga vam doseči visoko kakovost, fine podrobne rezultate odtisa s prvim vzemom in popolno prilegajoče se restavracije.

  • Natančni odtisi z izboljšano berljivostjo robov zahvaljujoč odličnim lastnostim polietra in svetlim barvam materiala
  • Natančno prilegajoče restavracije
  • Večje udobje za pacienta, z okusom svežine in hitro odstranjevanje iz ust po strditvi (različica "Soft")
  • Prihrani čas in denar z zanesljivimi rezultati v prvem odtisu (brez potrebe ponavljanja)
  • Brez potrebe po ponovnem jemanju, prilagoditvi in ponovnem delu
  • Izboljšano sodelovanje med ordinacijo in laboratorijem


Indikacije

Novi polietrski materiali za odtiskovanje so primerni za mešanje v sistemih Pentamix™ iz 3M ESPE. Priporočamo za:

  • Odtise implantatov
  • Odtise brezzobnih čeljusti
  • Odtise prevlek in mostičkov
  • Odtise inleja in onleja


Tehnični podatki

Popolna natančnost skozi odlično začetno hidrofilnost. 3M™ ESPE™ (Soft) Monophase polietrski material za odtiskovanje kaže bistveno nižji kontaktni kot in s tem večjo hidrofilnost.

Polieter je naravno hidrofilen, preprečuje vlagi in slini ogrožanje marginalne natančnosti in integritete. Novi material 3M ™ ESPE ™ (Soft) Monophase izpodriva vlago že ob prvem stiku s tkivom - za odtiskovanje brez mehurčkov. Veliko zobozdravnikov mu dajejo prednost pred VPS materiali, zaradi odlične reprodukcije v valžnem okolju.


Avtomatsko mešanje korak za korakom

Popolna kombinacija: sistem Pentamix™ povečuje hitrost in udobje vašega odtisovanja.

Pentamix ™ sistem 3M ESPE uporabniku zagotavlja enostavno uporabo, omogoča, da lahko enostavno razdelite homogeno zmes brez mehurčkov samo s pritiskom na tipko. Z materiali 3M ™ ESPE™ za odtiskovanje boste imeli veliko koristi dobrega sistema - primeren za polietre, VPS materiale in nadomestne materiale alginata.

Kaj ponuja Pentamix sistem:

  • Prihranek časa med delovnim procesom
  • Homogene, brez praznin zmesi, ponovljive kakovosti
  • Direktno in higienično polnjenje žlice za odtise in brizge
  • Ni razsipavanja materiala zaradi točnega doziranja
  • Učinkovitejši potek dela in večja produktivnost


Odlična reprodukcija zahvaljujoč izjemni lastnosti pretoka.

S svojimi odličnimi lastnostmi pretoka v celotnem času delovanja, teče material 3M ESPE (Soft) Monophase gladko do najtežje dostopnih mest, in se pri tem ne zliva - s tem ustvarja podrobne in zelo natančne odtise.

Polietrski materiali imajo daljši čas delovanja, kot VPS materiali. V nasprotju z VPS materialom, 3M ™ ESPE ™ (Soft) Monophase material za odtiskovanje ne spreminja doslednost med časom delovanja.
 

Manj stresa zaradi edinstvenega strjevanja ("snap-set") v trenutku

Material 3M ESPE (Soft) Monophase je ultra-toleranten. Njegovo trenutno strjevanje (snap-set) zagotavlja, da se material ne začne strjevati pred koncem časa delovanja; ob prelomu se takoj strdi. Zato je lahko nakazan čas delovanja pravzaprav v celoti izkoriščen
 

Odtisi za implantate - končni test materiala za jemanje odtisov

Načrt terapije zobnih vsadkov je lahko prav tako natančen kot odtiskovanje. V teh zahtevnih okoliščinah, lastnosti, kot so natančnost, dimenzijska stabilnost in togost so ključne in pomagajo proizvajati dolgotrajno in popolno prilegajočo restavracijo.

Podobne objave

Variotime  - svoboda odtiskovanja

Variotime - svoboda odtiskovanja

Variotime je inovativen A-silikon, ki zagotavlja odlične rezulate in prilagodljiv delovni postopek. Preizkusite popolno kombinacijo natančnosti in prilagodljivosti delu.

2349
Minimalno invazivno zdravljenje s tehniko “stamp” (tehnika odtisa)

Minimalno invazivno zdravljenje s tehniko “stamp” (tehnika odtisa)

Studija slučaja - Pacientka, ki se je oglasila v ordinaciji, ima očitne znake abrazije in atricije, še posebej na zgornjih prednjih zobeh.

2762

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.